Ο Τραπατόνι θέλει να γυρίσει στους πάγκους αλλά έφαγε ΑΚΥΡΟ από τη σύζυγό του!

Ο Τζοβάνι Τραπατόνι δεν κρύβει ότι θα ήθελε να γυρίσει στους πάγκους όμως αποκάλυψε πως η γυναίκα του, του το ξέκοψε με άκρως αποστομωτική ατάκα!

Italian coach legend Giovanni Trapattoni walks with Spanish actress Laura Barriales on the tribune prior an international friendly soccer match between Italy and Germany, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Nov. 15, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Italian coach legend Giovanni Trapattoni walks with Spanish actress Laura Barriales on the tribune prior an international friendly soccer match between Italy and Germany, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Nov. 15, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Μετά από 40+ χρόνια παρουσίας στους πάγκους ο Τζοβάνι Τραπατόνι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους μετά την πορεία του στην εθνική Ιρλανδίας (2008-2013) όμως το... μικρόβιο της ενασχόλησης με την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά δεν λέει να φύγει από το σώμα του.

Το ξεκαθάρισε μάλιστα και ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή τα 79α γενέθλια που είχε το Σάββατο (17/3), τονίζοντας όμως ότι η επιστροφή του στη δράση είναι πολύ δύσκολο να συμβεί ελέω της... συντρόφου του!

"Μου λείπουν οι πάγκοι, είχα διάφορες προτάσεις αλλά η σύζυγός μου, μου είπε "αν βγεις από το σπίτι θα αλλάξω τις κλειδαριές και δεν θα μπορείς να ξαναμπείς", δήλωσε στην εκπομπή "Che tempo che fa" του ιταλικού Raiuno, με τον "Τραπ" να δηλώνει επίσης πως πριν κάνει το ντεμπούτο του στη Serie A με τη φανέλα της Μίλαν "δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τη στιγμή που έμαθα ότι θα έπαιζα...".

Σημειώνεται πως ο Ιταλός πολύπειρος τεχνικός ολοκλήρωσε την καριέρα του συμμετέχοντας με την Ιρλανδία στο Euro 2012, έχοντας οδηγήσει τη συγκεκριμένη εθνική ομάδα στο πρώτο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού της ιστορίας της μετά από 24 χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK