Η φαν της Γιουβέντους που τρέλανε το "Μεάτσα" και το μαύρο ρεκόρ του Βενγκέρ που μεγαλώνει!

Ο Μαυροπάνος που έδιωξε τους εφιάλτες της... 8άρας, το γκολ που χάλασε τη βραδιά του Βενγκέρ, οι απίστευτες απειλές σε Σαντόν και η "hot" Ιταλίδα που έστησε πάρτι για την Γιουβέντους στο Μιλάνο. Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος σας παρουσιάζει τα πιο ζουμερά παρασκήνια του ΣΚ μέσα από PHOTOS+VIDEO!

Η φαν της Γιουβέντους που τρέλανε το "Μεάτσα" και το μαύρο ρεκόρ του Βενγκέρ που μεγαλώνει!

Η αθλητική επικαιρότητα "πλημμυρίζει" καθημερινά από ειδήσεις και gossip από το διεθνή χώρο, κάποια εκ των οποίων πάντως είναι άκρως παράξενα και γαργαλιστικά και το Contra.gr τα εντόπισε και σας τα σερβίρει στο πιάτο.

Πάμε να δούμε το κορυφαία του Σαββατοκύριακου που πέρασε...

H ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΒΕΝΓΚΕΡ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΝΗΜΕΣ 8ΑΡΑΣ ΑΛΛΑ...

Ο Αρσέν Βενγκέρ φημίζεται εδώ και δεκαετίες για τις ευκαιρίες που δίνει σε νεαρούς παίκτες να δείξουν τι "ψάρια πιάνουν" εντός γηπέδου και αυτό ακριβώς έκανε και στο τελευταίο ματς της καριέρας του ως προπονητής της Άρσεναλ στο "Ολντ Τράφορντ". Ο Ντίνος Μαυροπάνος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα των "κανονιέρηδων" και έγινε ο 200ος παίκτης επί εποχής Βενγκέρ που κάνει ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα ενώ με την παρουσία του συνέβαλε στη δημιουργία ενός αξιοσημείωτου γεγονότος. Ποιό ήταν αυτό; Ο μέσος όρος ηλικίας της αρχικής ενδεκάδας της Άρσεναλ (24 χρόνια και 67 ημέρες) με την οποία παρατάχτηκε κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο μικρότερος σε αγώνα Premier League από τον Αύγουστο του 2011, που ήταν και πάλι στο "Ολντ Τράφορντ" απέναντι στην Γιουνάιτεντ (24 χρόνια και 65 ημέρες τότε). Βασική διαφορά βέβαια πως πριν έξι χρόνια οι Λονδρέζοι είχαν γνωρίσει τη συντριβή με 8-2 ενώ το απόγευμα της Κυριακής έπεσαν στο καναβάτσο στις καθυστερήσεις, με τον Μαρουάν Φελαϊνί να δίνει τη νίκη στην ομάδα του στο 91' με 2-1.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ

Το να σε τιμάει ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο που ήταν μάλιστα για 22 ολόκληρα χρόνια αντίπαλός σου είναι ιδιαίτερα τιμητικό και αυτό το αισθάνθηκε στο "Ολντ Τράφορντ" ο Αρσέν Βενγκέρ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να τον υποδέχεται με κάθε επισημότητα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να του παραδίδει μία τιμητική πλακέτα εκ μέρους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το άσχημο για τον Αλσατό είναι πως στο φινάλε, το γκολ του Φελαϊνί τον έκανε να έχει ανάμεικτα συναισθήματα μιας που ο ίδιος έτυχε ενός καθολικού standing ovation από 76.000 ανθρώπους αλλά η Άρσεναλ δεν μπόρεσε να σπάσει την κατάρα που την κυνηγάει από την αρχή της χρονιάς. Αυτή έχει να κάνει με το ότι μετράει μόνο ήττες στα 6 εκτός έδρας ματς που έχει δώσει στην Premier League μέσα στο 2018 (!) και είναι η μοναδική ομάδα στις τέσσερις πρώτες κατηγορίες της Αγγλιάς που δεν έχει ούτε έναν πόντο μακριά από το γήπεδό της. Οι δύο τελευταίες ευκαιρίες που έχει για να μην διευρυνθεί το ντροπιαστικό ρεκόρ είναι στα ματς με Λέστερ (9/5) και Χάντερσφιλντ (13/5)...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΞΙ ΟΠΑΔΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ;

Μπορεί τα περισσότερα φώτα να έπεσαν πάνω στην -πάντα εκτυφλωτική-Γουάντα Νάρα η οποία πήγε στο "Μεάτσα" και απογοήτευτηκε από την ήττα που γνώρισε στο φινάλε η ομάδα του αγαπημένου της Μάουρο Ικάρντι, όμως υπήρχε και μία εντυπωσιακή αιθέρια ύπαρξη που έκανε την εμφάνισή της στο γήπεδο και... καταχάρηκε με το 3-2 της Γιουβέντους επί της Ίντερ. Αυτή είναι η Ελιζαμπέτα Γκαλίμι, με την Ιταλίδα μοντέλα, ηθοποιό και τηλεπαρουσιάτρια να πανηγυρίζει διά ζώσης την επιτυχία της αγαπημένης της "βέκια σινιόρα" και να ανεβάζει μάλιστα στο Instagram φωτογραφία της από την κερκίδες του γηπέδου, κάνοντας το εξής σχόλιο: "Τι λέτε, έφερα γούρι;"

ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ "ΠΑΡΑΣΗΜΟ" ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "DERBY D'ITALIA"

Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Ίντερ (3-2) μετά από ένα δραματικό ματς που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, με τους παίκτες και τους οπαδούς των Μιλανέζων να έχουν πάντως έντονα παράπονα για τη φάση του 15', όταν ο διαιτητής Ορσάτο συμβουλεύτηκε το VAR και κατόπιν έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Βεσίνο για μαρκάρισμά του στον Μάντζουκιτς. Η γκρίνια των "νερατζούρι" δεν άρεσε στον Κροάτη επιθετικό, που λίγο μετά το φινάλε υποβλήθηκε σε δέκα ράμματα μεταξύ αστραγάλου και κνήμης, και για το λόγο αυτό θέλησε να ανεβάσει και σχετική φωτογραφία από το τραύμα του μέσω Instastory.

Η φαν της Γιουβέντους που τρέλανε το "Μεάτσα" και το μαύρο ρεκόρ του Βενγκέρ που μεγαλώνει!

ΟΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΣΑΝΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΞΕΣΠΑΣΜΑ

H τρέλα των οπαδών για τις ομάδες τους έχει πάει σε άλλο... επίπεδο, δυστυχώς πιο άγριο, και θλιβερή απόδειξη είναι η στοχοποίηση που υπήρχε από μερίδα τιφόζι της Ίντερ προς τον Νταβίντε Σαντόν. Ο Ιταλός μπακ μπήκε στο 85ο λεπτό του ντέρμπι με την Γιουβέντους στη θέση του Ικάρντι με το σκορ στο 2-1 και δύο λεπτά μετά, από δικό του λάθος, ο Κουαδράδο έγινε κάτοχος της μπάλας και ισοφάρισε σε 2-2, για να γίνει και το 2-3 στο 89' με καρφωτή κεφαλιά του Ιγκουαΐν. Αυτό ήταν, ο Σαντόν έγινε αυτόματα ο αποδιομπαίος τράγος για την ανατροπή και η οργή μεταφέρθηκε στα social media, με την Αγγλίδα σύντροφό του, Κλόι Σάντερσον, να διηγείται απίστευτα πράγματα μέσω Instastory μετά το ματς.

"Έχω μείνει άναυδη με τους ανθρώπους, ευχαριστώ όλους όσους εξέφρασαν τα συναισθήματά τους για έναν αγώνα ποδοσφαίρου χωρίς να με απειλήσουν με θάνατο και βιασμό ή να μου ευχηθούν κάποια αρρώστια. Και στους αδαείς που πιστεύουν ότι τα χρήματα μπορούν να σε κάνουν να ξεχνάς αυτού του είδους τα σχόλια, τους λέω πως ο πατέρας μου πεθαίνει από καρκίνο στο πάγκρεας και τα χρήματα δεν τον βοηθούν. Κατανοώ το ποδόσφαιρο και το πάθος που κουβαλάει πάνω του όμως για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβάμαι που βρίσκομαι μόνη στο σπίτι μαζί με το γιο μου. Μου ειπώθηκε να κλειστώ μέσα και να ανησυχώ για το πως θα μπορέσει ο σύντροφός μου να επιστρέψει σπίτι απόψε το βράδυ. Όλο αυτό είναι άδικο, ουδείς νιώθει χειρότερα από το αποτέλεσμα από τον ίδιο τον Νταβίντε", έγραψε χαρακτηριστικά, με τον Σαντόν να έχει δεχτεί πάντως και πριν δύο χρόνια απειλές θανάτου, τότε μετά από μία άσχημη εμφάνισή του κόντρα στην Αταλάντα.

Σημειώνεται πως ο 27χρονος Σαντόν και η 24χρονη Σάντερσον (μοντέλο στο επάγγελμα) γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Νιούκαστλ (δανεικός από Ίντερ) και έχουν μία κόρη, την Σιένα, που τον Μάιο θα κλείσει τα 5 χρόνια ζωής.

Η φαν της Γιουβέντους που τρέλανε το "Μεάτσα" και το μαύρο ρεκόρ του Βενγκέρ που μεγαλώνει!

News 24/7

24MEDIA NETWORK