Ο Φαν Χάαλ αποκάλυψε γιατί "ΤΕΛΕΙΩΣΕ" τον Τόνι από την Μπάγερν

Ο Λουίς Φαν Χάαλ μεγαλούργησε στην Μπάγερν όμως δεν "έδεσε" ποτέ με τον Λούκα Τόνι και υπήρχε σοβαρή αιτία που χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να την εξομολογηθεί...

Manchester United manager Louis van Gaal takes to the touchline before the English Premier League soccer match between Manchester United and West Bromwich Albion at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Saturday, Nov. 7, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United manager Louis van Gaal takes to the touchline before the English Premier League soccer match between Manchester United and West Bromwich Albion at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Saturday, Nov. 7, 2015. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Λούκα Τόνι είχε πετύχει 38 γκολ σε 60 συμμετοχές του με την Μπάγερν από το 2007 μέχρι το 2010 ενώ στην πρώτη του σεζόν στη Γερμανία σταμάτησε στα 24 στη Bundesliga, πετυχαίνοντας για την εποχή το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία της Μπάγερν για έναν ξένο (τον ξεπέρασε έπειτα ο Λεβαντόβσκι).

Παρόλα αυτά με τον Λουίς Φαν Χάαν δεν είχε καθόλου "χημεία" και στο διάστημα της συνύπαρξής του έπαιξε σε λίγα μόνο ματς και έβαλε μόνο ένα γκολ, μέχρι να το πάρει απόφαση ότι δεν έκανε προκοπή με τον Ολλανδό και μετακόμισε (ως δανεικός) στην Ρόμα!

Τι έφταιγε για την κόντρα τους; Το αποκάλυψε ο Ολλανδός τεχνικός σε συνέντευξή του στην "Bild", με τον Φαν Χάαλ να "βγάζει στη σέντρα" τον Ιταλό στράικερ κατηγορώντας τον για αντιεπαγγελματισμό...

Bayern Munich coach Louis van Gaal, of the Netherlands, watches a training session in Munich, southern Germany, Monday , March 14, 2011. Bayern Munich will play a Champions League, round of 16 second leg match , against Inter Milan Tuesday. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern Munich coach Louis van Gaal, of the Netherlands, watches a training session in Munich, southern Germany, Monday , March 14, 2011. Bayern Munich will play a Champions League, round of 16 second leg match , against Inter Milan Tuesday. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

"Τραβούσα τα αυτιά του επειδή χάζευε πολύ την ώρα του πρωινού. Έδειχνε ασέβεια σε εμένα και τους συμπαίκτες του. Τέτοια πράγματα δεν είναι αποδεκτά σε μία ομάδα. Για μένα υπάρχει ένας ιερός κανόνας: η ομάδα είναι πάντα σημαντικότερη από τα άτομα".

Από τα βέλη του Φαν Χάαλ δεν γλίτωσε πάντως και ο παλαίμαχος άσος και νυν παράγοντας των Βαυαρών, Ούλι Χένες, με τον Ολλανδό να τονίζει: "Αγαπώ την Μπάγερν αλλά όσο υπάρχει ο Χένες εκεί δεν θα επέστρεφα. Τσακωνόμουν μαζί του για τον Λαμ που τον έκανα από αριστερό, δεξιό μπακ.

Ο Χένες τον ήθελε αριστερά αλλά η ιστορία με δικαίωσε καθώς αγωνιζόμενος στη δεξιά πλευρά ο Λαμ κατέκτησε Champions League και Μουντιάλ. Παρόμοια συζήτηση γινόταν και για τον Μίλερ. Τον είχα πάντα βασικό και μία φορά ο Χένες είπε στη γυναίκα μου: ο άνδρας σου κατέβασε λάθος ενδεκάδα για μία ακόμα φορά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK