Ο γκολκίπερ της χρονιάς: έστελνε μηνύματα στο κινητό την ώρα του αγώνα!

Το τίτλο του πιο "τρελού" κίπερ της χρονιάς διεκδικεί εκείνος της Ατλέτικο Παραναένσε αφού κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος ο φακός τον "τσάκωσε" να γράφει μήνυμα στο κινητό (VIDEO)!

Ο γκολκίπερ της χρονιάς: έστελνε μηνύματα στο κινητό την ώρα του αγώνα!

Ότι γνωρίζατε μέχρι τώρα στο ποδόσφαιρο, για τον τερματοφύλακα που χρειάζεται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα να φροντίζει να κρατάει τον εαυτό του σε φουλ εγρήγορση κάνοντας ασκήσεις την ώρα του αγώνα, ξεχάστε το.

Ήρθε ο τερματοφύλακας του μέλλοντος και αυτός δεν είναι καθόλου πιεσμένος αλλά απίστευτα χαλαρός, όπως τουλάχιστον μπορεί να παρατηρήσει κανείς βλέποντας εικόνες από τον τελευταίο αγώνα που έδωσε η Ατλέτικο Παραναένσε στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας για την 4η αγωνιστική, με αντίπαλο την Ατλέτικο Μινέιρο.

Και αυτό γιατί υπάρχει ένα πλάνο στο οποίο είναι σούπερ σταρ ο γκολκίπερ της Παραναένσε, Σάντος, με τον 28χρονο κίπερ να μην μπορεί να... συγκρατηθεί και να χρησιμοποιεί το κινητό του την ώρα του αγώνα για να στείλει μηνύματα.

Τα γάντια δεν εμπόδισαν τον κίπερ να "κάνει τη δουλειά του", με το video να κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και λίγες ώρες μέσω των social media και το σύλλογο να υποστηρίζει πως ήταν θέμα μάρκετινγκ και τίποτα περισσότερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK