Ο Τσιτσαρίτο "τρώει" τη θέση πρώην άσου του Ολυμπιακού

Αγωνίζεται στη Γουέστ Χαμ, η οποία "παλεύει" για τη παραμονή της στη Premier League. Όμως ο Χαβιέρ Ερνάντες, ίσως αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα για χάρη μιας παλιάς... αγαπημένης, "τρώγοντας" παράλληλα τη θέση του επιθετικού από έναν πρώην ερυθρόλευκο.

Real Madrid's Chicharito from Mexico celebrates after scoring his team's fourth goal during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Real Madrid, at the Balaídos stadium in Vigo, Spain, Sunday, April 26, 2015. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Real Madrid's Chicharito from Mexico celebrates after scoring his team's fourth goal during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Real Madrid, at the Balaídos stadium in Vigo, Spain, Sunday, April 26, 2015. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP IMAGE

Μετά από έναν χρόνο παρουσίας στο Λονδίνο για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ, ο Χαβιέρ Ερνάντες, κατά κόσμον Τσιτσαρίτο, ενδέχεται να αποχωρήσει, αφήνοντας την Αγγλία και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για άλλες πολιτείες.

Συγκεκριμένα, ο Μεξικανός έχει μπει στο στόχαστρο της πρώτης του ομάδας, Τσίβας, και έχει γίνει διακαής πόθος για την ενίσχυση της επίθεσης, με τη διοίκηση να πιστεύει πως ο παίκτης θα θέλει να επαναπατριστεί, αλλά και να αγωνιστεί εκ νέου στον σύλλογο που τον ανέδειξε, πριν τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αποκάλυψε το μεξικανικό Μέσο Cancha, ο πρόεδρος του κλαμπ, Χόρχε Βεργκάρα, έδωσε τη συγκατάθεσή του να αποκτηθεί ο Τσιτσαρίτο από τα "σφυριά", έστω και για 6 μήνες δανεικός, αφού ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του Μεξικού στο Μουντιάλ της Ρωσίας, πληρώνοντας παράλληλα το 50% του μισθού του.

Ωστόσο, μία τέτοια άφιξη θα έστελνε έναν πρώην ερυθρόλευκο στον... πάγκο, καθώς στη θέση του στράικερ στη Τσίβας αγωνίζεται ο Άλαν Πουλίδο. Αφού πέρασε έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, ο Μεξικανός βρήκε... ποδοσφαιρική στέγη στην ομάδα της Γουαδαλαχάρα το καλοκαίρι του 2016, έχοντας κατακτήσει μέχρι τώρα μαζί της, ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο, αλλά και το CONCACAF Champions League.

Πλέον, μένει να δούμε αν τα όνειρα των υποστηρικτών του συλλόγου "βγουν" πραγματικά και ο Τσιτσαρίτο κάνει τη μεγάλη επιστροφή στα 30 του, εκτοπίζοντας από το βασικό σχήμα τον πάλαι ποτέ άσο του Ολυμπιακού, Πουλίδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK