Ροναλντίνιο, ο νέος ποδοσφαιρικός βασιλιάς στην Αιθιοπία!

Ο Ροναλντίνιο έχει ζήσει στιγμές δόξας σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική ως παίκτης, όμως τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσει την αποθέωση και ως παλαίμαχος σε αφρικανικό έδαφος. Δείτε το VIDEO!

Ροναλντίνιο, ο νέος ποδοσφαιρικός βασιλιάς στην Αιθιοπία!

Τα τελευταία χρόνια, λίγο πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, η καριέρα του πήρε την καθοδική πορεία και ο Ροναλντίνιο που βλέπαμε δεν είχε καμία σχέση με τον αθλητή που λάτρεψε όλος ο πλανήτης σε Μπαρτσελόνα (κυρίως) και Μίλαν (σε δεύτερο βαθμό), όμως αυτά τα χρόνια που μας έχει... χορτάσει μπάλα είναι αρκετά για την υστεροφημία του.

Το έχει διαπιστώσει σε πάρα πολλά μέρη που έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του και τώρα θα το δει και με την ταμπέλα του "παλαίμαχου": απόδειξη η επίσκεψή του στην Αιθιοπία στο πλαίσιο του UEFA Champions League Trophy Tour, με χιλιάδες κόσμου να δημιουργούν μία αποθεωτική ατμόσφαιρα για χάρη του και να τον συγκινούν.

Σε τέτοιο μεγάλο βαθμό ώστε να ανεβάσει σχετικό video από την υποδοχή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να σχολιάσει: "Είναι εκπληκτική η Αιθιοπία!!! Δεν φανταζόμουν να δεχτώ τόσο πολλή στοργή στη ζωή μου ερχόμενος σε μία χώρα που έχει έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο να ζει, με κουλτούρα και συνήθειες τόσο διαφορετικές και ιδιαίτερες, και να τις γνωρίσω!!!

Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους πάντες, στο ποδόσφαιρο που μου χαρίζει αυτές τις στιγμές, στην οικογένειά μου που με στήριζε πάντα, στην Heineken που με έφερε σε αυτό το ξεχωριστό μέρος, σας ευχαριστώ! Είναι εικόνες μίας ζωής που είναι αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο και αξίζει κάθε λεπτό".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK