Μυθική γκολάρα στην Αυστραλία ο Φορναρόλι!

Ο Μπρούνο Φορναρόλι όχι μόνον επέστρεψε από σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός επτά μήνες, αλλά πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ για το 2018! Φυσικά αποθεώθηκε στα social media της Αυστραλίας (VIDEO).

Μυθική γκολάρα στην Αυστραλία ο Φορναρόλι!
fornaroli

Μετά από το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για τη σεζόν 2015-2016, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα 48 γκολ σε ενάμιση χρόνο, η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Μπρούνο Φορναρόλι.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έσπασε τον αστράγαλο του τον Αύγουστο του 2017 και έμεινε εκτός για επτά μήνες. Στα μέσα Φεβρουαρίου επέστρεψε σιγά-σιγά στις υποχρεώσεις του με την Μέλπμπουρν Σίτι και ήδη σε οκτώ συμμετοχές μετρά πέντε γκολ!

Το τελευταίο το Σάββατο το πρωί (ώρα Ελλάδας) κόντρα στην Γουέλινγκτον Φίνιξ, με φανταστικό σουτ λίγο κάτω από τη γωνία της μεγάλης περιοχής. Ήταν τόσο ωραίο το τέρμα του, που στα social media έγινε ένας μικρός... χαμός.

Κυρίως για το γεγονός πως επέστρεψε το ίδιο... καυτός όπως πριν τραυματιστεί και την κατάλληλη στιγμή που το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά. Δυστυχώς η ομάδα του έχασε με ανατροπή 2-1!

Δείτε την γκολάρα του:

News 24/7

24MEDIA NETWORK