"Πόλεμος" για ένα... κλεμμένο γκολ πάνω στη γραμμή!

Είναι ποτέ δυνατόν να πετύχει γκολ μία ομάδα και δύο παίκτες της να τσακωθούν για το ποιός ΕΠΡΕΠΕ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα; Και όμως συνέβη σε ματς στην Βραζιλία (VIDEO)!

"Πόλεμος" για ένα... κλεμμένο γκολ πάνω στη γραμμή!

Απίστευτο και όμως ποδοσφαιρικό και μάλιστα βγαλμένο μέσα από μία χώρα όπου το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα αλλά θρησκεία! Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Tupi με την América για το τοπικό πρωτάθλημα Mineiro της Βραζιλίας οι γηπεδούχοι κατάφεραν κατά τη διάρκεια του ματς να σκοράρουν όμως ουδείς ευχαριστήθηκε το γκολ, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις εξέδρες.

"Πόλεμος" για ένα... κλεμμένο γκολ πάνω στη γραμμή!

Ο λόγος ήταν πως αυτό το γκολ στάθηκε αρκετό για να κάνει δύο ποδοσφαιριστές της να κρατήσουν... μούτρα ο ένας στον άλλο! Ο επιθετικός της Tupi, Jajá, απέφυγε τον γκολκίπερ και φτάνοντας με τη μπάλα πάνω στη γραμμή γύρισε την πλάτη για να την σπρώξει με τακουνάκι στα δίχτυα όμως κάπου εκεί έγινε το αναπάντεχο!

Πριν προλάβει να σκοράρει με τακουνάκι με όλη του την άνεση, ήρθε με φόρα ο συμπαίκτης του Flavio Caça Rato και του έκλεψε το γκολ πάνω στη γραμμή (!) στέλνοντας εκείνος τη μπάλα στα δίχτυα, κίνηση που εξόργισε τον συμπαίκτη του και δεν είχε πρόβλημα να το δείξει με χαρακτηριστικές χειρονομίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK