H φωτογραφία του Μπενατιά με το μικρό κορίτσι που "γκρέμισε" το ίντερνετ!

Ο Μεντχί Μπενατιά έστειλε το Μαρόκο στο Μουντιάλ με γκολ κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού όμως πλέον είναι εθνικός ήρωας για άλλο λόγο. Δείτε τη φωτογραφία που συγκίνησε το ίντερνετ!

H φωτογραφία του Μπενατιά με το μικρό κορίτσι που "γκρέμισε" το ίντερνετ!

Πριν από λίγο καιρό έκανε ευτυχισμένους όλους τους συμπατριώτες του αφού με ένα γκολ εις βάρος της Ακτής Ελεφαντοστού, έστειλε το Μαρόκο στην τελική φάση του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

Τώρα όμως έρχεται με μία χειρονομία του να "κερδίσει" όχι μόνο τους Μαροκινούς αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον πλανήτη! Η φοβερή αυτή σκηνή με πρωταγωνιστή τον σέντερ μπακ της Γιουβέντους εκτυλίχτηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Γενεύη, λίγο πριν την έναρξη του διεθνούς φιλικού του Μαρόκου με την Σλοβακία (το φινάλε βρήκε τους Αφρικανούς να επικρατούν με 2-1).

Η βροχή έπεφτε ασταμάτητα την ώρα της ανάκρουσης των εθνικών ύμνων και ο Μπενατιά δεν το σκέφτηκε και πολύ , χρησιμοποιώντας το λαβαράκι που κρατούσε, με το σήμα του Μαρόκου, για να προστατέψει από τη βροχή ένα μικρό κορίτσι που τον συνόδευε.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο γκολκίπερ Γιασίν Μπουνού επιχείρησε να σκουπίσει με το χέρι του το βρεγμένο πρόσωπο του κοριτσιού, με τις χειρονομίες τους να γίνονται viral και τη φωτογραφία του Μπενατιά να κάνει το γύρο του κόσμου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK