Το απόλυτο κοντράστ: Κούπα ο Μπεργκ, μιζέρια στην Λεωφόρο

Την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός έχανε με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, ο Μάρκους Μπεργκ σήκωνε την κούπα του πρωταθλητή με την Αλ Αΐν, εν μέσω αποθέωσης, αφού λίγο νωρίτερα πετύχαινε τέσσερα γκολ (VIDEOS).

Το απόλυτο κοντράστ: Κούπα ο Μπεργκ, μιζέρια στην Λεωφόρο

Θα μπορούσε να παίζει ακόμα στον Παναθηναϊκό. Αρκεί να υπήρχε διοικητική σταθερότητα και όραμα. Τίποτα από τα δυο δεν υφίστανται αυτή τη στιγμή στο "τριφύλλι" με αποτέλεσμα ο Μάρκους Μπεργκ να αποχωρήσει το καλοκαίρι για τα πετροδόλαρα της Αλ Αΐν.

Ο Σουηδός επιθετικός δεν... κοροϊδεύει, ούτε πήγε για διακοπές στα ΗΑΕ. Το αντίθετο μάλιστα, σε 21 παιχνίδια μετρά 23 γκολ και 10 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα, δίνοντας μοναδικό σόου την τελευταία αγωνιστική με τέσσερα δικά του γκολ!

Στο γήπεδο στήθηκε μοναδικό σόου. Οι παίκτες μπήκαν ένας - ένας και αποθεώθηκαν από το κόσμο, ενώ λίγο αργότερα σήκωσαν στον αέρα την κούπα του πρωταθλητή. Την ίδια ώρα στην Λεωφόρο... μιζέρια.

Βαριά και ιστορική ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-0, δικαιολογημένες φωνές από τον κόσμο κατά της διοίκησης και του Γιάννη Αλαφούζου και μία εβδομάδα κρίσιμη, αφού με τρίτο -3 ο ΠΑΟ υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Το απόλυτο κοντράστ...

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK