Βούρκωσε ο Κακά στο αντίο του στην Orlando City!

Η αναμέτρηση της Orlando City με την Columbus Crew θα μείνει για πάντα στην ιστορία, με τον Κακά να αγωνίζεται για τελευταία φορά στο MLS και να λυγίζει από συγκίνηση (VIDEO)

Orlando City's Kaka, left, celebrates his goal against Sporting Kansas City during the first half of an MLS soccer game, Saturday, May 13, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Orlando City's Kaka, left, celebrates his goal against Sporting Kansas City during the first half of an MLS soccer game, Saturday, May 13, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP PHOTO/JOHN RAOUX

Πριν από λίγες ημέρες ο Κακά είχε προαναγγείλει πως θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια από τη στιγμή που δεν απολαμβάνει πλέον το άθλημα λόγω των πόνων που νιώθει πριν από κάθε ματς και όλα δείχνουν πως η αντίστροφη μέτρηση για το αντίο ξεκίνησε.

Το βράδυ της Κυριακής ο 35χρονος άσος έδωσε την τελευταία του παράσταση στο ΜLS (μετά από τρία χρόνια παραμονής) με τη φανέλα της Orlando City κόντρα στην Columbus Crew (ηττήθηκε 1-0 η ομάδα του Βραζιλιάνου), σε ένα ματς που τον έκανε να... λυγίσει.

Η συγκίνηση ξεχείλιζε μέσα του και αποτυπώθηκε μάλιστα με ένα δάκρυ που κύλησε στο πρόσωπό του πριν την έναρξη του ματς, ενώ στο φινάλε πολλοί ήταν οι οπαδοί στις εξέδρες που θέλησαν να αγκαλιάσουν έναν από τους μεγαλύτερους "αρτίστες" των γηπέδων αυτό τον αιώνα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK