Το "τσεκούρι", Φελίπε Μέλο, έκανε... κουτό τον Γκαμπιγκόλ

Η Παλμέιρας προκρίθηκε στον τελικό του Παυλίστα κόντρα στην Σάο Πάουλο, με τον Φελίπε Μέλο να μας χαρίζει μία εντυπωσιακή ενέργεια, περνώντας τη μπάλα πάνω από τον Γκαμπιγκόλ! Ο Βραζιλιάνος μας είχε συνηθίσει στα σκληρά μαρκαρίσματα (VIDEO).

Το "τσεκούρι", Φελίπε Μέλο, έκανε... κουτό τον Γκαμπιγκόλ

Το όνομα του Φελίπε Μέλο ακούστηκε τον Νοέμβριο του 2016 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όταν στον πάγκο βρισκόταν ακόμα ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής αποχώρησε από τους "πράσινους", ενώ με την οικονομική κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα, μόνο ως... ανέκδοτο ακουγόταν η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου.

Τελικά ο έμπειρος άσος συνέχισε την καριέρα του στην Παλμέιρας με την οποία προκρίθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) στον τελικό του πρωταθλήματος Παουλίστα!

Η αναμέτρηση στους "4" κόντρα στην Σάο Πάουλο οδηγήθηκε στα πέναλτι, όμως μέχρι να φτάσουμε εκεί, ο Φελίπε Μέλο είχε μία εντυπωσιακή ενέργεια. Άφησε... άγαλμα τον Γκαμπιγκόλ, περνώντας τη μπάλα πάνω από το κεφάλι του!

Η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα ο Μέλο μας έχει συνηθίσει στα σκληρά μαρκαρίσματα, αφού πρόσφατα ψηφίστηκε ως το μεγαλύτερο... τσεκούρι του πρωταθλήματος σε ψηφοφορία που έγινε σε γνωστή ιστοσελίδα της Βραζιλίας.

Έδωσε τις απαντήσεις του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK