Δεν ήρθε στον Ολυμπιακό και συνεχίζει να σκοράρει στα 43!

Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει το όνομα του στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Κι όμως παρότι στα 43(!) αγωνίζεται ακόμα σε υψηλό επίπεδο, δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα. Ο Ζε Ρομπέρτο σε ρόλο... Μπέντζαμιν Μπάτον πέτυχε πρόσφατα ένα πανέμορφο γκολ με την Παλμέιρας (VIDEO).

Brazil's Gremio's Ze Roberto celebrates at the of a Copa Libertadores soccer match against Ecuador's Liga Deportiva Universitaria in Porto Alegre, Brazil, Wednesday, Jan. 30, 2013. After a 1-1 on aggregate Gremio won 5-4 in penalty shootout. (AP Photo/Nabor Goulart)
ze roberto AP

Έχουμε βαρεθεί να γράφουμε πως "φέτος σταματάει", αλλά ο ίδιος δεν το βάζει κάτω. Η αλήθεια είναι πως φέτος έφτασε πιο κοντά από ποτέ στο αντίο, όμως άλλαξε γνώμη και τελικά συνεχίζει στην Παλμέιρας.

Και όταν λέμε συνεχίζει δεν είναι για λόγους... τιμητικούς, αλλά αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας! Κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν για το Κόπα Λιμπερταδόρες ( 3-1 το τελικό σκορ), ο 43άχρονος Ζε Ρομπέρτο πέτυχε ένα όμορφο γκολ στις καθυστερήσεις και αποθεώθηκε.

Λέτε να τον ξανακούσουμε για τον... Ολυμπιακό; Ποτέ δεν ξέρεις!

AP Photo/Nabor Goulart

News 24/7

24MEDIA NETWORK