Η ζωή του 72χρονου οπαδού της Μποταφόγκο με τα 96 τατουάζ είναι για ταινία

Υπήρξε ο πιο γνωστός και αγαπητός φίλαθλος της Μποταφόγκο. Τα τελευταία 20 χρόνια αφιέρωσε το χρόνου του στην αγαπημένη ομάδα, γεμίζοντας για χάρη της το σώμα του με 96 τατουάζ! Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή στα 72 του χρόνια ζητώντας να μην κλάψει κανείς στην κηδεία του!

Η ζωή του 72χρονου οπαδού της Μποταφόγκο με τα 96 τατουάζ είναι για ταινία

Το 1968, 141.689 άνθρωποι βρέθηκαν στο στάδιο "Μαρακανά" και έζησαν από κοντά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μποταφόγκο. Ο Ντελνέρι Μάρτινς Βιάνα ήταν εκεί και αμέσως μαγεύτηκε απ' όσα βίωσε. Έπρεπε να περιμένει 21 ολόκληρα χρόνια για να δει την αγαπημένη ομάδα να κατακτά ξανά το πρωτάθλημα Καριόκα, σε μία περίοδο που η ζωή του είχε αλλάξει εντελώς.

Αντί να μπλέξει με συμμορίες, όπως δυστυχώς συμβαίνει με πολλά παιδιά στην Βραζιλία, ο Μάρτινς υπηρέτησε στα σώματα ασφαλείας και το στρατό για να αποσυρθεί το 1997. Από τότε μέχρι τις 9 Νοεμβρίου του 2017 αφιερώθηκε στις δυο μεγάλες του αγάπες. Την Μποταφόγκο ( μάλιστα το 1997 έκανε το πρώτο του τατουάζ με το σήμα της ομάδας) και την οικογένεια του.

Στα χρόνια που ακολούθησαν ο Μάρτινς έκανε άλλα 95 τατού που όλα είχαν σχέση με την ομάδα! Μόνο σε δυο... σημεία δεν "ζωγράφισε" τον εαυτό του. Το πρώτο ήταν το... ευαίσθητο σημείο του, γιατί του το απαγόρευσε η σύζυγος του Μαλβίνα, όπως και το πρόσωπο του γιατί δεν επιτρέπεται οι συνταξιούχου αξιωματικοί του στρατού να πηγαίνουν σε εκδηλώσεις με... μαρκαρισμένο το κεφάλι.

Μόλις οι άνθρωποι της Μποταφόγκο ενημερώθηκαν για την απώλεια του πιο αγαπημένου οπαδού της ομάδας, εξέδωσαν ανακοίνωση και μάλιστα είναι πιθανό να τιμηθεί η μνήμη του σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια με τον τρόπο που ζήτησε ο ίδιος!

Όχι δάκρυα και λύπη, αλλά με σημαίες της ομάδας, στολές της Μποταφόγκο, τύμπανα, συνθήματα και τσιρλίντερς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK