Σοκ με Ροναλντίνιο! Κατεβαίνει στις εκλογές με ακροδεξιό κόμμα...

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει στη Βραζιλία όσον αφορά το ... πολιτικό μέλλον του Ροναλντίνιο. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρώην σταρ της "στρογγυλής θεάς" προετοιμάζεται για να κατέβει στις εκλογές με κόμμα που θα συζητηθεί...

Σοκ με Ροναλντίνιο! Κατεβαίνει στις εκλογές με ακροδεξιό κόμμα...
ronaldinho

Ο Ροναλντίνιο φημολογείται πως θα κατέβει στις εκλογές του Οκτωβρίου στη Βραζιλία ως μέλος του κόμματος "Patriota Party" που ανήκει στην άκρα δεξιά.

Η πλευρά του πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, ωστόσο τα δημοσιεύματα είναι πολλά και επιμένουν ότι ο "Ρόνι" θα είναι υποψήφιος μ' ένα κόμμα ακραίων αντιλήψεων...

Πραγματοποιώντας έρευνα όσον αφορά την παράταξη, βρήκαμε πλήρη ταύτιση απόψεων με την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ. Το "Patriota" είναι επίσης κατά των αμβλώσεων και πρωτοστάτη εναντίον των γάμων μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Επισημαίνουμε πως ο Ροναλντίνιο και οι εκπρόσωποί του δεν έχουν αναφερθεί δημόσια (αρνητικά ή θετικά) για το ζήτημα που έχει προκύψει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος είναι πρεσβευτής της Μπαρτσελόνα από το 2013 και η πρώην ομάδα του ουδέποτε έχει εκφράσει ακροδεξιές αντιλήψεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK