Βγήκαν όπλα στην προπόνηση της Βάσκο ντα Γκάμα!

Η πρωινή προπόνηση της Βάσκο ντα Γκάμα εξελίχθηκε σε... ταινία γουέστερν, καθώς ένας άνδρας ασφαλείας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε για να εκφοβίσει τους εξαγριωμένους οπαδούς.

Βγήκαν όπλα στην προπόνηση της Βάσκο ντα Γκάμα!

Όταν μια ομάδα αποτυγχάνει να ικανοποιήσει τις... οπαδικές φιλοδοξίες, η επίσκεψη των οργανωμένων και μη στις προπονήσεις είναι... συχνό φαινόμενο παγκοσμίως!

Κάτι τέτοιο συνέβη στη προπόνηση της βραζιλιάνικης Βάσκο ντα Γκάμα, καθώς τουλάχιστον 40 εξαγριωμένοι οπαδοί εισέβαλαν στο κέντρο " Σάο Ζανουάριο", με στόχο να διαμαρτυρηθούν (όχι τόσο ειρηνικά) για τη συντριβή στο παιχνίδι με την Κρουζέιρο.

Οι άνδρες ασφαλείας κινητοποιήθηκαν αμέσως, μόνο που λίγο έλειψε να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί, καθώς -σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα Μέσα της Βραζιλίας- ένας εξ αυτών τράβηξε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα πολλές φορές ζητώντας τους να φύγουν.

Τρομοκρατημένοι οι οπαδοί τράπηκαν σε φυγή φωνάζοντας πως " θέλαμε απλώς να τους μιλήσουμε", την ίδια στιγμή που οι ποδοσφαιριστές, σε κατάσταση-σοκ, μπήκαν άρον-άρον στα αποδυτήρια του.

ΤΟ ΟΠΛΟ

Βγήκαν όπλα στην προπόνηση της Βάσκο ντα Γκάμα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK