Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου στον Sport24 Radio 103,3

Το πρωτάθλημα της Super League ξεκινά το Σαββατοκύριακο, μαζί και οι ραδιοφωνικές μεταδόσεις από τον Sport24 Radio 103,3. Διαβάστε αναλυτικά ποιοι θα περιγράψουν τα παιχνίδια για τον πιο δυναμικό αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας.

Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου στον Sport24 Radio 103,3

Το Σάββατο ξεκινάει η Super League με τρία παιχνίδια. Στις 19:15 ο Παναγιώτης Συρόπουλος περιγράφει το Ξάνθη-Λαμία και ο Νίκος Σαλάκης το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα και στις 21:30 ο Διονύσης Βερβελές μεταδίδει από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το Ολυμπιακός-ΑΕ Λάρισας.

Επίσης, στις 19:30, η Εθνική μπάσκετ κοντράρεται στο Λονδίνο με τη Μεγάλη Βρετανία σε φιλική αναμέτρηση και ο Μενέλαος Σεβαστιάδης κάνει την περιγραφή για λογαριασμό του σταθμού.

Την Κυριακή το πρόγραμμα γεμίζει με ποδοσφαιρικούς αγώνες. Στις 19:15 παίζουν ΑΕΚ-Παναιτωλικός σε περιγραφή του Βαγγέλη Αρναούτογλου, Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Δημήτρη Σωτηρόπουλου και Κέρκυρα-Πανιώνιος σε περιγραφή του Βικέντιου Παργινού. Στις 21:30 ο Πλατανιάς φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και ο Νεκτάριος Ανδρεαδάκης μας μεταφέρει όλα όσα γίνονται στα Χανιά.

Τέλος τη Δευτέρα η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 21:30 με την αναμέτρηση Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης και τον Θανάση Ζαχάκη να περιγράφει το ματς.

Sport24 Radio 103,3 παίζει παντού και πάντα δυνατά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK