Το 1 διεθνές τουρνουά golf της Costa Navarino είναι γεγονός!

Όλα είναι έτοιμα για το 1 διεθνές τουρνουά golf Messinia Pro-Am, της Costa Navarino, που έχει στόχο την ανάδειξη και ανάπτυξη του γκολφ στην Ελλάδα.

Το 1 διεθνές τουρνουά golf της Costa Navarino είναι γεγονός!

Κορυφαίοι επαγγελματίες και ερασιτέχνες γκολφέρ από συνολικά 13 χώρες αναμένεται να βρεθούν στο The Westin Resort Costa Navarino και στα δύο βραβευμένα γήπεδα golf της Costa Navarino, τα The Dunes Course και The Bay Course από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2017.

Συγκεκριμένα, στην διοργάνωση του Messinia Pro-Am θα συμμετάσχουν οι Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ιταλία, Αυστρία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα.

Η αγωνία για την ανάδειξη του κορυφαίου pro αθλητή και της κορυφαίας ομάδας του 1 Messinia Pro-Am θα κορυφωθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, όπου θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγωνιστικός γύρος του τουρνουά.

Ωστόσο, οι βραβεύσεις και οι διακρίσεις δεν σταματούν μόνο στους πρώτους, καθώς σπουδαίοι χορηγοί έχουν φροντίσει για να προσφέρουν πλούσια δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες του τουρνουά!

Όλοι οι αθλητές θα παραλάβουν αναμνηστικά δώρα του τουρνουά καθώς και παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής, ενώ επιπλέον βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν σε ειδικές κατηγορίες νικητών!

Επιπλέον χορηγοί ενισχύουν το τουρνουά!

Στους επίσημους χορηγούςτου Messinia Pro-Amπροστίθεται ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ) , στους επίσημους υποστηρικτέςη Heineken και η Ford Motor Ελλάς ενώ στους αρωγούςτο φυσικό μεταλλικό νερό Υάς .

Τον σκοπό του τουρνουά θα ενισχύσουν επίσης, με την παρουσία τους ο επίσημος αερομεταφορέαςτης διοργάνωσης AEGEAN , μέλος της παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας STAR ALLIANCEκαι ως επίσημος χορηγόςη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών Λουξ .

Ως επίσημοι χορηγοίθα υποστηρίξουν, επίσης, το τουρνουά οι Vodafone , Ποσειδωνία , MyTransfer και CU BOX. Η εταιρεία J.VOURAKIS SONS EE θα φιλοτεχνήσει ως επίσημος υποστηρικτήςτα έπαθλα, ενώ αντίστοιχα επίσημοι υποστηρικτέςτου τουρνουά θα είναι το ποτό METAXA και οι εταιρείες Kyvernitis Travel και ΤοmTom Sports. Το Messinia Pro-Amθα υποστηρίξουν ως Αρωγοίη εταιρεία Kalamata Papadimitriou , τα brands των ποτών Stolichnayaκαι Fever-Tree, η εταιρεία Predaris με το brand Cu Wrap, καθώς και η εταιρεία Δημιουργίες .

Tο 1 Messinia Pro-Am, θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδατων PGAs of Europe της PGA of Greece , της Eλληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.)

New Promo Video: https://youtu.be/m8Zbk080Spg

Website: messiniaproam.costanavarino.com

Hashtag:#messiniaproam

News 24/7

24MEDIA NETWORK