Επέστρεψε με το χρυσό στο στήθος ο Λευτέρης Πετρούνιας

Στην Αθήνα επέστρεψε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος κατέκτησε το περασμένο Σάββατο (22/04) τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στους κρίκους. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του.

Επέστρεψε με το χρυσό στο στήθος ο Λευτέρης Πετρούνιας

Το τρίτο του χρυσό και τέταρτο συνολικά μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέκτησε στους κρίκους, το περασμένο Σάββατο (22/04), ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο "Μίδας των κρίκων".

Ο Έλληνας πρωταθλητής επέστρεψε τη Δευτέρα (24/04) στην Αθήνα, μαζί με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, όντας ιδιαίτερα χαμογελαστός και χαρούμενος για τη νέα σπουδαία επιτυχία του. Στο "Ελ. Βενιζέλος" τους υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, καθώς και δημοσιογράφοι.

"Το πρώτο μέλημα είναι να έχουμε την υγεία μας. Έχουμε όρεξη για προπόνηση και θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πάντα θα ζητάμε την στήριξη της Πολιτείας και πάντα περιμένουμε το κάτι παραπάνω. Η χρηματοδότηση κάποιες φορές είναι ελλιπής, με αποτέλεσμα σε κάποιους αγώνες να πηγαίνουμε ακόμα και με δανεικά", δήλωσε χαρακτηριστικά τους εκπροσώπους Τύπου, κατά την άφιξή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK