Μάρας: "Έκανα ένα λάθος που μου κόστισε"

Τους λόγους της κακής εμφάνισής του εξήγησε στον Sport 24 Radio 103,3 ο Βλάσης Μάρας.

Μάρας: "Έκανα ένα λάθος που μου κόστισε"

Ο Βλάσης Μάρας μίλησε για το πρόγραμμά του στον προκριματικό του μονόζυγου και για το τι του στέρησε την πρόκριση στον τελικό.

Οι δηλώσεις Μάρα στον Sport 24 Radio 103,3

Για την προσπάθειά

"Έκανα ένα μεγάλο λάθος στη μέση του προγράμματος, που ίσως να μην έγινε αντιληπτό από τον πολύ κόσμο. Δεν τα παράτησα, προσπάθησα μέχρι την τελευταία στιγμή και από εκεί και μετά το πρόγραμμα ήταν εξαιρετικό. Εκείνο το λάθος, όμως, ήταν αρκετό για να με κρατήσει χαμηλά στη βαθμολογία. Το μονόζυγο δεν είναι σταθερό όργανο. Η ατυχία μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή. Σε εμένα τυχαίνει να συμβαίνουν αναποδιές στους Ολυμπιακούς αγώνες. Επειδή πρόκειται για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση, στον κόσμο μένουν οι ατυχίες μου σε αυτές τις διοργανώσεις. Είχα όμως και πολλές άτυχες στιγμές".

Για τον επόμενο στόχο του

"Στόχος μου τώρα δεν είναι οι επόμενοι Ολυμπιακοί αγώνες, αλλά το να βρεθώ σε σημείο να εκτελέσω ένα πρόγραμμα μεγάλης δυσκολίας με άρτιο τρόπο και να βρεθώ στον τελικό ενός παγκόσμιου πρωταθλήματος".

Για τον Λευτέρη Πετρούνια και την Βασιλική Μιλλούση

"Ο Πετρούνιας είναι στο τοπ της καριέρας του. Μπορεί άντε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, αλλά πρέπει να το αποδείξει στον αγώνα. Αυτό περιμένω και πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει. Η Μιλλούση μπορεί να διεκδικήσει την είσοδο στον τελικό και από εκεί και έπειτα όλα μπορούν να συμβούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εκτός τελικού ο Βλάσης Μάρας
Έκλεισε θέση για τον τελικό ο Πετρούνιας

News 24/7

24MEDIA NETWORK