Στον τελικό των κρίκων Πετρούνιας και Κωνσταντινίδης

Οι Πετρούνιας και Κωνσταντινίδης θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον τελικό των κρίκων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Κλουζ.

Στον τελικό των κρίκων Πετρούνιας και Κωνσταντινίδης

Άλλοι δύο… κρίκοι προστέθηκαν στην αλυσίδα των επιτυχιών της ελληνικής γυμναστικής, χάρη στους Λευτέρη Πετρούνια και Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, οι οποίοι εντυπωσίασαν στην αυλαία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης του Κλουζ, παίρνοντας αμφότεροι πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό των κρίκων!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, που έχει συμπληρώσει έναν χρόνο χωρίς ήττα, απέδειξε ότι πηγαίνει ολοταχώς για τον τρίτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τίτλο του: Με την υψηλότερη βαθμολογία του προκριματικού (15,366 β., σε πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,30), έχοντας ως μοναδική ατέλεια ένα μικρό βηματάκι στην έξοδο, έκλεισε ραντεβού για τον τελικό του Σαββάτου (22/04), όπου αναμένεται να λάμψει ξανά…

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο πλησιέστερος αντίπαλός του, ο Αρμένιος Αρτούρ Τοβμασιάν, έμεινε 0,333 β. μακριά, έχοντας 15,033 βαθμούς.

Παρών στον τελικό των κρίκων θα είναι και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε 14,700 β. (συντελεστής 6,00), που του έδωσαν την 8η θέση και του χάρισαν το εισιτήριο για την προνομιούχο οκτάδα, έστω και οριακά.

Αντίθετα, ο Βλάσης Μάρας στάθηκε άτυχος, καθώς δεν κατάφερε να πιάσει την μπάρα στο πρώτο του πέταγμα, σ’ ένα κατά τα άλλα πολύ καλό πρόγραμμα. Για τον ρέκορντμαν νικών στο θεσμό, αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο, αφού δεν μπόρεσε να συμμετάσχει σε κάποιον από τους φετινούς αγώνες προετοιμασίας.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος στο θεσμό Αντώνης Τανταλίδης πήρε 13,966 β. στις ασκήσεις εδάφους εκτελώντας πρόγραμμα με συντελεστή 5,80 και 13,800 β. στον πλάγιο ίππο με συντελεστή 5,60, ο Γιώργος Χατζηευσταθίου έμεινε στους 13,766 β. στον πλάγιο ίππο, αφού είχε υψηλό βαθμό δυσκολίας (5,90) αλλά όχι ανάλογα καλό βαθμό εκτέλεσης, ενώ ο Νίκος Ηλιόπουλος στο δίζυγο δεν μπόρεσε να κάνει την "καθαρή" εκτέλεση που θα ήθελε και περιορίστηκε στους 13,633 β.

News 24/7

24MEDIA NETWORK