ΣΟΚ: Εκτός Γουίμπλεντον ο Τζόκοβιτς!

Ο Αμερικανός Σαμ Κουέρι κατάφερε να νικήσει τον αήττητο για 30 συνεχόμενους αγώνες Nόβακ Τζόκοβιτς με 3-1 σετ και τον πέταξε εκτός συνέχειας του Γουίμπλεντον!

ΣΟΚ: Εκτός Γουίμπλεντον ο Τζόκοβιτς!

Την έκπληξη της διοργάνωσης έκανε ο Αμερικανός και νούμερο 41 στον κόσμο, Σαμ Κουέρι, ο οποίος νίκησε με 3-1 σετ τον καλύτερο τενίστα του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, και τον απέκλεισε στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον!

Ο Κουέρι έβαλε δύσκολα από την αρχή στον "Νόλε", ενώ το παιχνίδι διεξαγόταν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Αναγκάστηκε μάλιστα να διακοπεί αρκετές φορές λόγω της δυνατής βροχής.

Ο 28χρονος Κουέρι πήρε το πρώτο σετ με 7-6, καθώς και το δεύτερο με 6-1. Η απάντηση του Σέρβου ήρθε στο τρίτο σετ, όπου και επικράτησε με 6-3. Στο τελευταίο και κρίσιμο σετ όμως, ο παράγοντας βροχή έπαιξε το ρόλο του και τελικά ο Κουέρι πανηγύρισε τη νίκη.

Μια νίκη απέναντι στον δύο φορές κάτοχο Γουίμπλεντον, Τζόκοβιτς και αήττητο για 30 συνεχόμενους αγώνες. Παράλληλα όμως κατάστρεψε και τα όνειρα του "Νόλε" για το τρίτο Grand Slam μέσα στη χρονιά, αφού προηγουμένως είχαν προηγηθεί οι κατακτήσεις του Αυστραλιανού, αλλά και του Γαλλικού Όπεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK