Με τέτοιο τίτλο, πώς να μην πλαντάξει στο κλάμα ο Φέντερερ;

Ο Ρότζερ Φέντερερ συνεχίζει να γιγαντώνει το θρύλο του όσον αφορά στην ιστορία των Grand Slam, με την κατάκτηση του Αustralian Open απέναντι στον Μάριν Τσίλιτς να.. λυγίζει τον Ελβετό τενίστα (VIDEOS).

Με τέτοιο τίτλο, πώς να μην πλαντάξει στο κλάμα ο Φέντερερ;

Τι και αν έχει συμπληρώσει τα 36 του χρόνια; Ο Ρότζερ Φέντερερ θεωρείται από πολλούς ως ο κορυφαίος τενίστας στην ιστορία της αντισφαίρισης και κόντρα στον Μάρεν Τσίλιτς φρόντισε να δικαιώσει τους εκατομμύρια φανς τους σε όλο τον κόσμο.

Σε έναν εκπληκτικό αγώνα επιβλήθηκε 3-2 σετ και έφτασε στις 6 κατακτήσεις στο Australian Open (ισοφάρισε τον Τζόκοβιτς), ενώ με τα 20 "μεγάλα τρόπαια" που μετράει συνολικά μπήκε στο κλειστό κλαμπ των αθλητών/αθλητριών με 20 ή και περισσότερα τρόπαια, μετά τις Μάργκαρετ Κουρτ (24), Σερένα Γουίλιαμς (23) και Στέφι Γκραφ (22).

Το πόσο πολύ χάρηκε με αυτό το τρόπαιο ο Φέντερερ, φάνηκε μάλιστα από τις αντιδράσεις του στο φινάλε, με τον Ελβετό να αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο κορτ στο πλαίσιο της απονομής και στα αποδυτήρια να βγάζει μία ιστορική selfie.

Μην ξεχνάτε πως κατέκτησε το τρίτο Grand Slam της καριέρας του έχοντας συμπληρώσει το 35ο έτος της ηλικίας του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK