Xάθηκε η πρώτη μάχη, όχι και ο "πόλεμος" για τον Ολυμπιακό

Η ομάδα βόλει γυναικών του Ολυμπιακού πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 3-2 από την Μπούρσα στον πρώτο τελικό του Challenge Cup και χρειάζεται νίκη στη ρεβάνς για να σηκώσει την κούπα στην Τουρκία.

Xάθηκε η πρώτη μάχη, όχι και ο "πόλεμος" για τον Ολυμπιακό

Ο δρόμος προς την ευρωπαϊκή κορυφή είναι δεδομένο πως δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για τον Ολυμπιακό και το πρώτο ραντεβού με την Μπούρσα στον τελικό του Challenge Cup το απέδειξε περίτρανα.

Οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχασαν με 17-25, 23-25 τα δύο πρώτα σετ και παρότι πήραν με εμφατικό τρόπο τα δύο επόμενα (25-7, 25-18), στο τάι μπρέικ έχασαν στις λεπτομέρειες με 15-13, γεγονός που τις φέρνει με την πλάτη στον τοίχο.

Τίποτα φυσικά δεν έχει τελειώσει για την ομάδα που κυριαρχεί εντός των συνόρων στο γυναικείο βόλει τα τελευταία χρόνια, αφού την ερχόμενη εβδομάδα θα της δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί για τη νίκη που θα ισοδυναμεί με την κατάκτηση του τροπαίου.

Χρειάζεται νίκη είτε με 3-0 είτε με 3-1 για να γίνει η φετινή κάτοχος του Challenge Cup και να μην επιτρέψει στην Μπούρσα να επικρατήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά των "ερυθρολεύκων" στον τελικό, ενώ αν επικρατήσει με 3-2 τότε οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο χρυσό σετ.

Συμπέρασμα; Χάθηκε η πρώτη μάχη, αλλά ο "πόλεμος" συνεχίζεται επί τουρκικού εδάφους...

News 24/7

24MEDIA NETWORK