Η συγκινητική χειρονομία του Τσούπκοβιτς μετά τον τελικό

O Κονσταντίν Τσούπκοβιτς κέρδισε το βραβείο του MVP στον τελικό του Λιγκ Καπ και λίγο μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ κέρδισε ένα ακόμα μεγαλύτερο βραβείο: της αγάπης για τον πλησίον σου.

Η συγκινητική χειρονομία του Τσούπκοβιτς μετά τον τελικό

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ κατέληξε στον Ολυμπιακό αφού νίκησε 3-0 στον τελικό τον ΠΑΟΚ και μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες ήταν ο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς.

Όχι μόνο γιατί πήρε το βραβείο του MVP για τη συμβολή του στην κατάκτηση του τίτλου αλλά και γιατί αμέσως μετά την απονομή δώρισε το βραβείο στον Γιάννη Σαλαμπασύνη, φίλο των "ερυθρολεύκων" που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

"Είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για μένα. Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κερδίσω τίτλους. Είμαι παίκτης που μου αρέσει να παίζω κάτω από πίεση και περιμένω να είμαι καλύτερος όταν τα πράγματα είναι πιο δύσκολα", δήλωσε μετά την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη, ενώ για το γεγονός ότι έδωσε το βραβείο του MVP και το δώρο του στον φίλο του Ολυμπιακού Γιάννη Σαλαμπασύνη είπε:

"Ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω. Το παιδί αυτό παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι σε κάθε αγώνα δίπλα μας. Το αξίζει το βραβείο περισσότερο από μένα και είμαι χαρούμενος που το έδωσα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK