Αλλάζει επάγγελμα ο Conor McGregor!

O πιο διάσημος μαχητής του κόσμου, ο Conor McGregor, σύμφωνα με δημοσίευμα στο εξωτερικό ετοιμάζεται να μεταπηδήσει σε άλλο μαχητικό στυλ, έπειτα από το πέρασμά του από τις ΜΜΑ και την επαγγελματική πυγμαχία.

Αλλάζει επάγγελμα ο Conor McGregor!

Έχοντας εξοικονομήσει πάνω από 100.000.000 δολάρια στο ματς της 26ης Αυγούστου απέναντι στον Floyd Mayweather, o Conor McGregor παρουσιάζεται από τα διεθνή Μέσα έτοιμος να κάνει τεράστια αλλαγή στη μαχητική του καριέρα, υπογράφοντας με το WWE.

Τι είναι το WWE; Οι παλαιότεροι θα το θυμούνται ως "Γίγαντες του Κατς", δηλαδή αμερικανική επαγγελματική πάλη με τεράστια απήχηση στον κόσμο, αλλά με... fake χτυπήματα, καμία σχέση με τις αληθινές μάχες του McGregor μέσα στα κλουβιά.

Την ένδειξη ότι ο Ιρλανδός πρωταθλητής του UFC, ενδεχομένως να παίξει στο WWE την έκανε ο μάνατζερ του Audie Attar σε συνέντευξή του στο "Sky Sports News" όταν είπε: "Ο Conor θέλει να επιστρέψει στο UFC. Δεν έχει σημασία όμως, γιατί είτε στο UFC είτε στο WWE o McGregor θα σπάσει ρεκόρ στις πληρωμές του..."

To WWE... φλερτάρει με τον "Notorious" αρκετά χρόνια τώρα, ωστόσο συμφωνία δεν υπήρξε ποτέ. Τώρα όμως που ο Ιρλανδός επεκτείνει τους επιχειρηματικούς του προσανατολισμούς δεν αποκλείεται να κάνει μία και μοναδική εμφάνιση στο WWE, κερδίζοντας ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 δολάρια "σβηστός" και αγρατζούνιστος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK