Ιρλανδική μαφία κατά McGregor!

Άσχημα μπλεγμένος φέρεται να είναι ο Conor McGregor, με το όνομά του πρωταθλητή του UFC να εμπλέκεται σε δύο... τραβηγμένα σενάρια για καβγά σε μπαρ τα ξημερώματα της Τρίτης!

Ιρλανδική μαφία κατά McGregor!

Δεν έχουν τελειωμό τα μπλεξίματα για τον Conor McGregor, αφού από το πρωί της Τρίτης κυκλοφορεί η είδηση (σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ιρλανδία και ΗΠΑ) πως ενεπλάκη σε "χοντρό" καυγά σε μπαρ στο Δουβλίνο. Τα δύο σενάρια που κάνουν το γύρου του κόσμου προκαλούν... ανατριχίλα και θα διαβάσετε γιατί.

Σύμφωνα με το πρώτο, ο πρωταθλητής του UFC μπήκε στο μπαρ και χτύπησε δύο ανυποψίαστους θαμώνες οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή! Στα social media γίνονται αναφορές ότι ο βαθύπλουτος MMAer ήταν εκτός εαυτού και ξεκίνησε τη φασαρία χωρίς να τον προκαλέσει κανείς.

Το δεύτερο και πιο τραβηγμένο σενάριο θέλει τον "διαβόητο" εξαιρετικά μπλεγμένο και φυγαδευμένο...

Ο Conor, λοιπόν, διαβάζουμε ότι πράγματι συνεπλάκη σε κλαμπ του Δουβλίνου, αλλά όχι με κάποιον τυχαίο. Φέρεται λοιπόν να λογομάχησε με γνωστό γκάγκστερ της περιοχής και στη συνέχεια ήρθε στα χέρια μαζί του και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία μέχρι στιγμής.

Όμως, ανάμεσα στις παραμέτρους του δευτέρου σεναρίου είναι ότι ο Ιρλανδός μαχητής αυτή τη στιγμή έχει... φυγαδευτεί καθώς μετά το επεισόδιο, άνθρωποι της νύχτας παρουσιάζονται να του ζητούν "αποζημίωση" 1.000.000 ευρώ γι' αυτά που έκανε, διαφορετικά θα 'χει άσχημα μπλεξίματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK