McGregor και Mayweather στοιχημάτισαν τις πληρωμές τους!

Πολλά εκατομμύρια δολάρια έχουν πέσει για τη μάχη του Floyd Mayweather με τον Conor McGregor και συν τις άλλοις οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας στοιχημάτισαν μεταξύ τους τις πληρωμές τους! Συμβόλαιο δεν έχει υπογραφεί αλλά αμφότεροι είναι απρόβλεπτοι και δεν αποκλείεται η τρέλα αυτή να πάρει... σάρκα και οστά (ΒΙΝΤΕΟ).

McGregor και Mayweather στοιχημάτισαν τις πληρωμές τους!

Φοβερά και τρομερά όσα συνέβησαν στις δύο πρώτες συνεντεύξεις Τύπου με πρωταγωνιστές τους Floyd Mayweather και Conor McGregor.

Οι δύο πιο δημοφιλείς μαχητές του κόσμου θα παίξουν επαγγελματικό μποξ στις 26 Αυγούστου και οι διοργανωτές φρόντισαν και προγραμμάτισαν τέσσερις τουρ για την προώθηση του αγώνα.

Ο Ιρλανδός και ο Αμερικάνος αήττητος μποξέρ έχουν ήδη επισκεφθεί το Λος Άντζελες και το Τορόντο, ενώ ειδικά η τουρ του Καναδά ήταν κάτι παραπάνω από συνέντευξη Τύπου. Έμοιαζε με... σταντ απ κόμεντι, αφού αμφότεροι με τα μικρόφωνα στα χέρια αντάλλαξαν... γαλλικά υψηλού επιπέδου.

Το κοινό του Τορόντο στήριζε ξεκάθαρα τον McGregor, αλλά ο Mayweather δεν πτοήθηκε και τα έβαλε με όλους.

Μάλιστα, τα πνεύματα οξύνθηκαν τόσο πολύ που ο Mayweather προκάλεσε τον Ιρλανδό να ποντάρουν τις πληρωμές τους και ο νικητής να τα πάρει όλα... Ένα ποσό της τάξεως των 425.000.000 δολαρίων. Όχι κι άσχημα. Φυσικά, για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπογραφούν συμβόλαια και είναι πραγματικά δύσκολο κάποιος να πάρει ένα τόσο μεγάλο ρίσκο. Ποτέ δεν ξέρεις όμως.

Σε κάποια φάση ο Αμερικανός μποξέρ πήρε μια ιρλανδική σημαία από το κοινό και την φόρεσε γύρω από τους ώμους τους. Ο McGregor... τρελάθηκε και "απάντησε"... κλέβοντας μια τσάντα που είχε μαζί του ο Floyd. Ο Ιρλανδός άνοιξε την τσάντα και έβγαλε από μέσα ένα... τούβλο δολαρίων και κορόιδεψε τον επικείμενο αντίπαλό του γιατί του φάνηκαν λίγα!

Δείτε την επίμαχη στιγμή από το 1:55:00:

Photo Credits: AP Photo/Jae C. Hong

News 24/7

24MEDIA NETWORK