H νέα πρωταθλήτρια του UFC... δέρνει και τον McGregor! (VIDEO)

Η Κριστίν Τζαστίνο γνωστή και ως "Cyborg" είναι η πιο... κακιά γυναίκα στον πλανήτη και από το βράδυ του Σαββάτου (29/7) είναι η νέα πρωταθλήτρια της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης του κόσμου. Μπροστά στο μαχητικό της στυλ... ωχριούν και άνδρες μαχητές.

H νέα πρωταθλήτρια του UFC... δέρνει και τον McGregor! (VIDEO)

Δικαίωση για την "Cyborg", Κριστίν Τζαστίνο στο UFC 214 που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (29/7), καθώς έπειτα από μία σπουδαία πορεία στις μεικτές πολεμικές τέχνες, η Βραζιλιάνα κατάφερε να γίνει πρωταθλήτρια της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης στον κόσμο.

Το UFC έβαλε απέναντι στην Τζαστίνο την... καημένη, Τόνια Έβινγκερ που προς τιμή της έφτασε να παίξει μέχρι και τον τρίτο από τους πέντε γύρους της μάχης. Στον τρίτο ήρθε η "τιμωρία" καθώς τα πολλαπλά γόνατα της "Cyborg" την λύγισαν!

Η νέα πρωταθλήτρια του UFC είναι αήττητη από το 2005 και το ρεκόρ της σε 20 αγώνες είναι 18-1. Από τις 18 της νίκες οι 16 έχουν έρθει από νοκ-άουτ γεγονός που μαρτυράει την δύναμη και την τεχνική της. Η Βραζιλιάνα άργησε να γίνει πρωταθλήτρια του UFC, όχι επειδή έχασε αλλά γιατί καμία μαχήτρια δεν δεχόταν να μοιραστεί το οκτάγωνο κλουβί μαζί της.

Photo Credits: AP Photo/Eraldo Peres, File

News 24/7

24MEDIA NETWORK