Ο άστεγος με τη δυνατότερη γροθιά παίζει για πρωτάθλημα!

O Francis Ngannou έχει μετατραπεί σε φόβητρο στη βαριά κατηγορία του UFC. Και πώς άλλωστε να μην... τρομάζει κόσμο με το επιβλητικό παρουσιαστικό του. Άλλωστε μιλάμε για τον άνθρωπο με τη δυνατότερη γροθιά στον κόσμο που σήμερα θα επιχειρήσει να γίνει πρωταθλητής. (VIDEO)

Ο άστεγος με τη δυνατότερη γροθιά παίζει για πρωτάθλημα!

Ο Francis Ngannou έφυγε μετανάστης από το Καμερούν με προορισμό τη Γαλλία και έως ότου να βρει το δρόμο του στα μαχητικά αθλήματα, κοιμόταν στους δρόμους, ήταν άστεγος!

Στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής του καριέρας ήθελε να γίνει επαγγελματίας πυγμάχος, ωστόσο συνάντησε ανθρώπους που τον οδήγησαν στις ΜΜΑ, λέγοντάς του πως το μέλλον των μαχητικών αθλημάτων είναι μέσα στο κλουβί.

Στη Γαλλία, όμως, οι μεικτές πολεμικές τέχνες είναι απαγορευμένες και ο Ngannou αναγκάστηκε να δώσει αγώνες μακριά από τη δεύτερη πατρίδα του. Όλα αυτά μέχρι να ανοιχτεί ο δρόμος προς το UFC στις ΗΠΑ, εκεί που ο "κυνηγός" με έξι συνεχόμενες νίκες από ΚΟ έφτασε σήμερα να διεκδικεί παγκόσμιο τίτλο από τον πρωταθλητή της κατηγορίας, Stipe Miocic.

Για τον αγώνα, μάλιστα, αυτόν ο μαχητής με τη δυνατότερη γροθιά στον κόσμο θα λάβει αμοιβή ύψους 500.000 δολαρίων!

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟ

Photo Credits: AP Photo/Jose Juarez

News 24/7

24MEDIA NETWORK