Από τα 188 ευρώ της ανεργίας, σταρ και με δική του ταινία!

Ο Ιρλανδός βαδίζει σταθερά στα βήματα του καλού του φίλου Κριστιάνο Ρονάλντο και κάνει τη ζωή του ταινία. Οι φαν... τρελάθηκαν με την ανακοίνωση της μεταφοράς της βιογραφίας του ΜακΓκρέγκορ στη μεγάλη οθόνη.

Από τα 188 ευρώ της ανεργίας, σταρ και με δική του ταινία!

Ένας από τους διασημότερους αθλητές του πλανήτη, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ζει ένα όνειρο και συνεχίζει ακάθεκτος προς την κορυφή!

Μετά τον αγώνα του με τον Μεϊγουέδερ στις 26 Αυγούστου, ο Ιρλανδός θα μπει σίγουρα στην τριάδα με τους πλουσιότερους αθλητές του κόσμου. Στην πατρίδα του λατρεύεται σαν ήρωας και θεωρείται πρότυπο για τη νεολαία.

Για τους φαν του Κόνορ ήρθε μία ακόμη ευχάριστη είδηση για το 2017. Η ζωή του πρωταθλητή του UFC θα γίνει ταινία όπως έγινε γνωστό την ημέρα των γενεθλίων του (14/7).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιρλανδός είναι μόλις 29 ετών, ενεργός αθλητής, παρόλα αυτά η ζωή του θα γίνει ταινία και αναμένεται να... σπάσει ταμεία.

Η ζωή του σούπερ σταρ από την Ιρλανδία ξεκινάει από το Δουβλίνο, εκεί όπου μαχόταν... τσάμπα, λαμβάνοντας μόλις 188 ευρώ από το ταμείο ανεργίας του κράτους, μέχρι να φτάσει στο σήμερα και να μετράει περίπου 40.000.000 ευρώ κέρδος από τους αγώνες και τις διαφημίσεις που πρωταγωνιστεί.

Photo Credits: AP Photo/Frank Franklin II

News 24/7

24MEDIA NETWORK