O McGregor... προκαλεί την ιρλανδική μαφία!

Ο Conor McGregor δεν... μασάει από μαφίες και απειλές. Κατά την έξοδο του από το δικαστήριο, όπου είχε βρεθεί για παράβαση ορίου ταχύτητας, φώναξε δυνατά: "ελάτε να με βρείτε" σε εκείνους που... πλακώθηκε σε παμπ λίγες ημέρες νωρίτερα (VIDEO)!

O McGregor... προκαλεί την ιρλανδική μαφία!

Στα τέλη του Νοεμβρίου δημοσίευμα από την Ιρλανδία αποκάλυψε πως ο Conor McGregor ήρθε στα χέρια με θαμώνες σε παμπ του Δουβλίνου. Ανάμεσα σε αυτούς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό φέρεται να ήταν και μέλος της ιρλανδικής... μαφίας, που πλέον έχει βάλει στο στόχαστρο του τον 29χρονο μαχητή!

Μάλιστα νέα δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως ο McGregor έφυγε για λίγες ώρες από τη χώρα με σκοπό να... προστατευτεί, ενώ επέστρεψε με σκοπό να παραστεί σε δίκη για παράβαση του ορίου ταχύτητας.

Βέβαια ο Ιρλανδός τις δυο πρώτες φορές δεν τους έκανε την... τιμή να παραστεί στην αίθουσα, όμως όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν όχι μόνο έδωσε το "παρών" και μάλιστα κατέθεσε: "Απολογούμαι και είμαι εδώ για να δείξω το σεβασμό μου στο πρόσωπο σας. Ζητώ συγγνώμη".

Κατά την έξοδο του από το κτήριο ερωτήθηκε για το επεισόδιο που είχε πριν λίγες ημέρες και το αν φοβάται για τη ζωή του, απαντώντας: "ελάτε να με βρείτε"!

Τρικ για να διατηρηθεί στη δημοσιότητα ή όντως είναι... ατρόμητος; Μόνον ο ίδιος γνωρίζει την απάντηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK