Παρακαλούσε για νοκ-άουτ ο McGregor!

Απίστευτες δηλώσεις από τον Conor McGregor λίγο μετά την ήττα του από τον Floyd Mayweather! Παρακαλούσε τον διαιτητή να μην σταματήσει το παιχνίδι για να βγει νοκ-άουτ!

Παρακαλούσε για νοκ-άουτ ο McGregor!

Μπορεί ο Ιρλανδός μαχητής να μπήκε... ορεξάτος στο ρινγκ, ο Αμερικανός, ωστόσο, είχε σχεδιάσει ήδη το παιχνίδι στο κεφάλι του και πήγε ακριβώς όπως το περίμενε. Μετά τον 6ο γύρο ο McGregor κουράστηκε και ο Mayweather απλά έκανε... περίπατο μέχρι να ο διαιτητής να... σφυρίξει τη λήξη.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά, βέβαια, αφού ο McGregor ζήτησε από τον διαιτητή να συνεχιστεί το παιχνίδι, έτσι ώστε να τον βγάλει νοκ-άουτ ο αντίπαλος του! Την απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με δηλώσεις του λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

"Έγιναν πολλά εκεί πάνω. Ο διαιτητής έπρεπε να με αφήσει να συνεχίσω. Απλά ήμουν λίγο κουρασμένος και ασταθής, γι' αυτό ο ρέφερι έπρεπε να συνεχίσει και να αφήσει να βγω νοκ-άουτ. Γι΄αυτό ήρθε ο κόσμος εξάλλου! Να δει ένα παιχνίδι μέχρι το τέλος."

Στη συνέχεια παραδέχθηκε πως ο Mayweather... ήξερε καλά τη δουλειά του: "Δεν είναι τόσο γρήγορος και δυνατός, όμως φίλε είναι απίστευτα συγκεντρωμένος. Πρέπει να πω πως τον σέβομαι γιατί έχει σπουδαία καριέρα. Γαμ$@ φίλε, πέρασα ωραία τελικά εδώ"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK