Πουλάει το ακριβότερο αυτοκίνητο του κόσμου ο Μayweather

Μόλις ένα μήνα πριν τη μεγάλη του μάχη με τον Conor McGregor o Floyd Mayweather αναγκάζεται να πουλήσει την Koenigsegg Trevita του, το πιο ακριβό αυτοκίνητο του κόσμου για να πληρώσει τα υπέρογκα χρέη του στην εφορία (PHOTOS).

Πουλάει το ακριβότερο αυτοκίνητο του κόσμου ο Μayweather

Ακόμη και οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του πλανήτη αναγκάζονται καμιά φορά να πουλήσουν αντικείμενα αξίας προκειμένου να ξεπληρώσουν τα χρέη τους. Όπως για παράδειγμα ο Floyd Mayweather, ο οποίος χρωστάει στην εφορία περίπου 17.000.000 ευρώ!

Έτσι λοιπόν προκειμένου να τα αποπληρώσει άμεσα, ο "Mr. Money" βγάζει στο σφυρί το πιο ακριβό αυτοκίνητο του κόσμου, το οποίο του ανήκει. Πρόκειται για την Koenigsegg CCXR Trevita, με μόλις δύο τέτοια αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στον πλανήτη. Το ένα από αυτά ανήκει στον Mayweather, μέχρι τα μέσα Αυγούστου όταν και θα δημοπρατηθεί.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε προσπαθήσει να το πουλήσει και τον περασμένο Μάρτιο, χωρίς να τα καταφέρει. Πόσα είχε δώσει για να το αγοράσει το 2015; Μόλις... 4.000.000 ευρώ! Το αμάξι είναι σαν καινούργιο αφού έχει κάνει μόλις 3.133 χιλιόμετρα και περιμένει τον νέο του αγοραστή.

Ρίξτε του μια ματιά:

News 24/7

24MEDIA NETWORK