Το γεγονός πως ο Τζάστιν Γκάτλιν έχει πιαστεί δυο φορές ντοπέ, σε συνδυασμό με τη νίκη του κόντρα στον Γιουσέιν Μπολτ στον τελικό των 100 μέτρων, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο. Το θέμα είναι ποιος ή ποια θα έκανε τη... δύσκολη ερώτηση.

Το τόλμησε μία δημοσιογράφος και έβγαλε εκτός εαυτού τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ, ο οποίος ένιωσε προσβεβλημένος το... λιγότερο.

"Γουόου, Γουόου, τι; Τι λέει; Σε άκουσα αλλά τι; Πρώτα απ' όλα πρέπει να σου πω πως όλοι εδώ αισθάνονται προσβεβλημένοι. Δεν έχουμε αποδείξει πως δουλεύουμε σκληρά; Έχω πει πως ο Τζάστιν (Γκάτλιν) έχει κάνει το... χρόνο του (εννοεί τιμωρηθεί αυστηρά) όλα αυτά τα χρόνια και έχει αποδείξει την αξία του ξανά και ξανά", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ. Όπως και ο Κιντ, ο Κόουλμαν που δείχνει πως μπορεί να γίνει σπουδαίος αθλητής. Υπάρχει και κάτι που λέγεται "τραυματισμός" και καμιά φορά δεν πηγαίνει όπως τα υπολογίζεις. Υπάρχει αρνητικότητα, τόσα πολλά πράγματα".

Ο Μπολτ δεν... σταμάτησε και συνέχισε τις δηλώσεις του, τονίζοντας πόσο προσβλητική ήταν για τον ίδιο η ερώτηση:

ADVERTISING

"Τώρα το να δείχνεις εμάς τους τρεις και να υπονοείς κάτι τέτοιο (πως οι χρόνοι ήταν αργοί λόγω αυστηρών ελέγχων) είναι ντροπιαστικό. Γιατί έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα όλα αυτά τα χρόνια. Ναι, ήταν αργή κούρσα. Όμως βγήκαμε εκεί και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Κούρσα Μπολτ

Ρώτησαν τον Μπολτ για... ντόπα και τρελάθηκε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανατριχιαστικό μήνυμα του Μπουφόν για τον Μπολτ
Σταμάτησε και ζητά... μεταγραφή ο Μπολτ!
Ο Γκάτλιν άφησε τρίτο τον Μπολτ στο τελευταίο του κατοστάρι!
Βράβευσαν νωρίτερα τον Γκάτλιν λόγω... γιούχας!
Ο Κόουλμαν νίκησε τον Μπολτ!
Η ιστορία γράφεται από τους νικητές
Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του Μπολτ