Οι επαναληπτικοί των… θαυμάτων με εκατοντάδες επιλογές στο Stoiximan.gr

Πολλά γκολ που θα φέρουν το… θαύμα ψάχνουν οι χαμένοι της περασμένης εβδομάδας στο Champions League, προκειμένου να φέρουν τα πάνω - κάτω και να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Οι επαναληπτικοί των… θαυμάτων με εκατοντάδες επιλογές στο Stoiximan.gr

Συνολικά 14 τέρματα σημειώθηκαν στα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» και το Stoiximan.gr προσφέρει εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές και εξαιρετικές αποδόσεις.

Για πολλούς, η τετράδα του Champions League έχει κριθεί, με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Λίβερπουλ και Μπάγερν να έχουν ξεκάθαρα προβάδισμα για την πρόκριση. Ωστόσο, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μάς έχει συνηθίσει σε μεγάλες ανατροπές και δυνατές συγκινήσεις.

ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

Την Τρίτη του Πάσχα, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λίβερπουλ και μετά το 3-0 του Άνφιλντ ψάχνει για μία επική ανατροπή που θα της δώσει την πρόκριση. Για να συμβεί πάντως αυτό η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, χρειάζεται μεγάλο σκορ που θα την φέρει έστω στην παράταση ή στα πέναλτι.

Το ενδεχόμενο να πάρει κάποια από τις δύο ομάδες την πρόκριση στην παράταση ή στα πέναλτι, προσφέρεται από το Stoiximan.gr, μαζί με αμέτρητες ακόμα στοιχηματικές επιλογές.

Την ίδια μέρα, η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στην Ιταλία, όπου οι Ρωμαίοι κρατούν… μικρό καλάθι μετά και το 4-1 του πρώτου αγώνα και θα επιχειρήσουν φουλ επίθεση απέναντι στους Μπλαουγκράνα, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες να προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση στο Stoiximan.gr

Την Τετάρτη του Πάσχα, η Μπάγερν θέλει να καθαρίσει την πρόκριση και φυσικά βρίσκεται σε ρόλο φαβορί μετά την εκτός έδρας νίκη στην Ανδαλουσία επί της Σεβίλλης.

Το Ρεάλ – Γιουβέντους αναμένεται συναρπαστικό καθώς οι Μπιανκονέρι θα πρέπει να παίξουν φουλ επίθεση αν θέλουν να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες πρόκριση, ενώ παράλληλα θα πρέπει να λογαριάσουν με τον… ξενοδόχο Κριστιάνο και την παρέα του! Ο Αλέγκρι πάντως δήλωσε πως η Μεγάλη Κυρία θα μπει με άγριες διαθέσεις στο Μπερναμπέου. Αν αυτό θα αποφέρει καρπούς μένει να το δούμε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK