Ψάχνοντας τα γκολ για επικές ανατροπές

Ποιες θα είναι οι δύο φιναλίστ του τελικού του Champions League; Έχει πιθανότητες η Μπάγερν απέναντι στη Ρεάλ και πώς η Ρόμα θα επαναλάβει το θαύμα με αντίπαλο τη Λίβερπουλ;

Ψάχνοντας τα γκολ για επικές ανατροπές

Ο τελικός του Champions League πλησιάζει και οι "4" των ημιτελικών διεκδικούν το εισιτήριο για το Κίεβο, με τους χαμένους της περασμένης εβδομάδας να ψάχνουν μεγάλες ανατροπές για να πάρουν την πρόκριση.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΜΠΑΓΕΡΝ

Μετά το 1-2 του Μονάχου, η Μπάγερν ταξιδεύει στη Μαδρίτη με στόχο να πάει κόντρα στην παράδοση των τελευταίων ετών απέναντι στον... κακό της δαίμονα.

Οι Βαυαροί χρειάζονται τουλάχιστον 2 γκολ ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση, με το Stoiximan.gr να προσφέρει το ενδεχόμενο να σκοράρουν περισσότερα από 2 τέρματα σε ελκυστική απόδοση.

Η παράδοση πάντως δεν είναι με το μέρος των Γερμανών καθώς στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις τους με τους Ισπανούς έχουν γνωρίσει την ήττα έχοντας δεχτεί 15 γκολ!

ΟΠΩΣ ΜΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Την περασμένη εβδομάδα Λίβερπουλ και Ρόμα μάς χάρισαν ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο Champions League. To τελικό 5-2 άφησε τους ποδοσφαιρόφιλους όλου του πλανήτη με ένα συναίσθημα ενθουσιασμού και τους Ρωμαίους με ένα συναίσθημα… ελπίδας!

Η ομάδα του Κώστα Μανωλά έχει κάθε λόγο να ελπίζει μετά την επική ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα στη φάση των "8" και το βράδυ της Τετάρτης θα επιχειρήσει να επαναλάβει τον άθλο επί της Μπαρτσελόνα στον προηγούμενο γύρο, αφού χρειάζεται το ίδιο σκορ (3-0) για να πάρει την πρόκριση.

Η ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΣΕΖΟΝ

Αξίζει να σημειωθεί πως η φετινή διοργάνωση έχει ήδη μείνει στην Ιστορία ως η πιο «παραγωγική» σε γκολ ανά παιχνίδι. Συνολικά έχουν σημειωθεί 387 γκολ, ενώ σε κάθε ματς μπαίνουν κατά μέσο όρο 3.17 τέρματα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK