Ερίκ Καστέλ #8: Η μεγάλη απόφαση

Όλα όσα έγιναν στο όγδοο άλμπουμ της σειράς κόμικ του αγαπημένου ποδοσφαιρικού ήρωα, που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ. Ένα τεύχος που εξόργισε τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα.

Ερίκ Καστέλ #8: Η μεγάλη απόφαση

Οι περιπέτειες του Ερίκ Καστέλ συνεχίζονται με το " ΕΘΝΟΣ της Κυριακής" το οποίο δίνει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να συγκεντρώσει για πρώτη φορά και τα 16 τεύχη της συλλογής του θρυλικού κόμικ, καθώς κάποια εξ’ αυτών δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στην Ελλάδα!

Στο προηγούμενο τεύχος λίγο έλειψε να "χάσουμε" τον Παμπλίτο, μιας και ένας επίδοξος ληστής, έκλεψε το αμάξι του Ερίκ Καστέλ στο Τιμπιντάμπο, όμως δεν είχε καταλάβει ότι στο πίσω κάθισμα κοιμόταν ο μικρός φίλος του Γάλλου.

Μετά από μια περιπέτεια που είχαν στους λόφους, το αμάξι έπεσε σε μια πλαγιά, αλλά για καλή τους τύχη σώθηκαν. Μόνο που μέχρι να γίνουν όλα αυτά, τόσο η καρδιά του Καστέλ, όσο κι αυτοί των γονιών και των φίλων του Παμπλίτο, πήγε να "φτερουγίσει".

ΟΙ ΦΗΜΕΣ "ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ"

Το παλιό αμάξι του Ερίκ καταστράφηκε ολοσχερώς κι έτσι βρήκε την ευκαιρία να πάρει καινούργιο. Με αυτό σε πρώτο πλάνο, ξεκινάει το όγδοο τεύχος που μας απασχόλησε αυτή την Κυριακή. Ένα τεύχος που εξόργισε τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, όταν κυκλοφόρησε και θα καταλάβετε το γιατί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ REVIEW ΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ ΣΤΟ POPCODE.

News 24/7

24MEDIA NETWORK