Ο όμιλος Pianoforte στηρίζει την One Ocean Foundation και προωθεί την αειφορία

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε στο Μιλάνο, η συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Pianoforte (των εταιρειών Carpisa, Yamamay και Jaked) και του One Ocean Foundation, του ιδρύματος υπέρ τηςπροστασίας του θαλάσσιου οικοσυστήματος, που αγωνίζεται να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την αειφορία και το σεβασμό προς το περιβάλλον.

Ο όμιλος Pianoforte στηρίζει την One Ocean Foundation και προωθεί την αειφορία

Το νέο αυτό project σηματοδοτεί τη διεύρυνση των φιλανθρωπικών οριζόντων του ομίλου - υπό την ηγεσία του Gianluigi Cimmino – με μάρκες που επί σειρά ετών, έχουν υποστηρίξει μια σειρά από φιλανθρωπικές οργανώσεις αλλά και κοινωνικο-πολιτιστικές δραστηριότητες.

Για το 2018 και 2019, τα εμπορικά σήματα του ομίλου, θα συμβάλουν στο έργο του ιδρύματος ως "Κύριοι υποστηρικτές", λαμβάνοντας μέρος στο διεθνή διάλογο για τη βιωσιμότητα αλλά και τη δημιουργία ενός "δικτύου πληροφοριών" με στόχο την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το θαλάσσιο οικοσύστημα, μέσω μια σειρά συγκεκριμένων προγραμματισμένων ενεργειών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του 2018, η ομάδα Pianoforte θα πραγματοποιήσει μια μεγάλης κλίμακας εκστρατεία ευαισθητοποίησης, η οποία θα προωθείται μέσα από το κάθε κατάστημα της μάρκας, από τις δραστηριότητες του ιδρύματος, καθώς και μέσω ψηφιακών μέσων επικοινωνίας.

Η εκδήλωση στο Μιλάνο, ήταν η πρώτη πρωτοβουλία του ομίλου ώστε να επικεντρώσει την προσοχή του τύπου με καλεσμένους, συνεργάτες του ομίλου καθώς και προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης και της μόδας, υπό την προϋπόθεση ότι στηρίζουν τους ωκεανούς και τις παραλίες μας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο και φωτογραφίες υψηλής συναισθηματικής επίδρασης, ώστε να ευαισθητοποιήσουν και να εμπνεύσουν τους καλεσμένους να διαδώσουν το μήνυμα #SAVETHEOCEAN.

Πολλές διασημότητες στήριξαν αυτή την σημαντική προσπάθεια του ομίλου, όπως τα top models Bar Refaeli και Bianca Brandolini d’Adda, η Ισπανίδα μοντέλο Joana Sanzο, ο Ιταλός super model Fabio Mancini , η ηθοποιοί Anna Safroncik, Giulia Bevilacqua, Camilla Filippi, Beatrice Vendramin και οι Fabio Troiano, Edoardo Purgatori, Paola Turani, Giulia Valentina, Cristina Marino & Giorgia Palmas.

Πολλές προσωπικότητες επίσης και από το χώρο του αθλητισμού όπως ο δρομέας Stefano Gregoretti, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν στον πλανήτη, ο Federico Morlacchi, Ιταλός παραολυμπιονίκης κολύμβησης με το νερό να είναι ζωτικής σημασίας και για τον ίδιο.

Η επίσημη έναρξη της διαφημιστικής εκστρατείας αλλά και του έργου θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο με εκδηλώσεις που προγραμματίζονται σε όλα τα καταστήματα του ομίλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK