Ταυτοποιήθηκαν τρεις εκ των δραστών της τραμπούκικης επίθεσης σε 24MEDIA και Έθνος

Μετά τις συνεχιζόμενες έρευνες της Ασφάλειας ταυτοποιήθηκαν τρεις από τους δράστες της επίθεσης στα γραφεία της 24MEDIA και του Έθνους. (VIDEO)

Επίθεση με πέτρες και μπογιές πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 22 Οκτωβρίου 2017, ομάδα αγνώστων στα γραφεία της εφημερίδας "Εθνος" και της 24Media στην οδό Συγγρού. Οι άγνωστοι, έσπασαν την κεντρική είσοδο και έριξαν κόκκινες μπογιές στις εξωτερικές τζαμαρίες. 
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Επίθεση με πέτρες και μπογιές πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 22 Οκτωβρίου 2017, ομάδα αγνώστων στα γραφεία της εφημερίδας "Εθνος" και της 24Media στην οδό Συγγρού. Οι άγνωστοι, έσπασαν την κεντρική είσοδο και έριξαν κόκκινες μπογιές στις εξωτερικές τζαμαρίες. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Tαυτοποιήθηκαν τρεις από τους δράστες της επίθεσης σε βάρος των εγκαταστάσεων του ομίλου της 24MEDIA και του Έθνους, που έγινε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη ταυτοποιηθεί τα στοιχεία τριών δραστών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Κρατικής Ασφάλειας για να εντοπιστούν, αν αυτό είναι δυνατόν, όλοι οι υπεύθυνοι της άνανδρης αυτής επίθεσης, που σημειώθηκε λίγο πριν από τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Οι δράστες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον δημοσιογράφο Μένιο Σακελλαρόπουλο και προκάλεσαν φθορές τόσο στις τζαμαρίες με πέτρες και μπογιές όσο και με λοστούς ενώ επιχείρησαν να εισέλθουν στο εσωτερικό προκαλώντας επίσης φθορές. Από το μένος τους δεν γλίτωσαν ούτε ένα αυτοκίνητο και σταθμευμένες μοτοσικλέτες εργαζομένων έξω από τις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Από την Ασφάλεια συνέλεξαν βιντεοληπτικό υλικό όχι μόνο από το σημείο όπου οι δράστες πλέον φορούσαν κουκούλες και κράνη αλλά απ' όλη τη διαδρομή της μοτοπορείας που άρχισε -όπως φαίνεται- κάπου από την περιοχή της Ηλιούπολης και κατέληξε στην Συγγρού και στη συνέχεια στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Μέσω αυτών των υλικών και με την πεποίθηση ότι δεν είχαν όλοι οι δράστες καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους καθ' όλη τη διάρκεια της μοτοπορείας, οι αστυνομικοί προχωρούν στην αντιστοιχία προσώπων και εικόνων κατά την στιγμή της επίθεσης.

Πηγή: News247.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK