Διαφωνία... Γκαγκάτσηδων για τη Super League και τη… νέα ΕΠΟ

Συνεννοημένοι δεν ήταν σίγουρα. Διότι Βασίλης και Μάκης Γκαγκάτσης είχαν διαφορετική άποψη στο θέμα της εκπροσώπησης της λίγκας στην νέα μέρα της Ομοσπονδίας.

Διαφωνία... Γκαγκάτσηδων για τη Super League και τη… νέα ΕΠΟ
gagatsis

Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας έχει την άποψη του και την εκφράζει… Αυτό έγινε και στην συνάντηση της Τρίτης μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, τους εκπροσώπους των "Big-4" (Βρέντζος, Παναγόπουλος, Λυσάνδρου, Μ. Γκαγκάτσης) και την ηγεσία της Super League.

Όταν η συζήτηση έφτασε στην εκπροσώπηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη "νέα ΕΠΟ", στις γενικές συνελεύσεις και τις εκλογές δηλαδή, προέκυψε διαφωνία μεταξύ του πατέρα και υιό Γκαγκάτση.

Ποσοστό 36% πρότεινε ο πατέρας, ως διευθύνων σύμβουλος τηςSuperLeagueπου "τρέχει" το "πακέτο" των προτάσεων για το ποδόσφαιρο που έχει θέσει επί τάπητος η Λίγκα. Το 25% αντιπρότεινε ο υιός, ως εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ από 10% που είναι το ποσοστό τώρα.

Η πρόταση του πατέρα πάντως, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τέσσερις ψήφους ανά ΠΑΕ τηςSuperLeague(από μία που είναι τώρα) και δύο ανά ΕΠΣ (από τρεις που είναι τώρα) όταν θα έρθει με το καλό η ώρα της ψηφοφορίας, αναμένεται να περάσει.

Α.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK