Έμεινε στον Ατρόμητο ο Ουάρντα λόγω της... ΑΕΚ!

Γιατί ο Ζίβκοβιτς θέλει να κάνει το ματς της ζωής του κόντρα στην ΑΕΚ, τι γίνεται με την αγορά του Μάρκο Λιβάγια από την Λας Πάλμας, η... προειδοποίηση του Όσκαρ Γκαρθία τον Γενάρη και η διπλή αποστολή του Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο. Τα καλύτερα παρασκήνια του αθλητικού Τύπου σε ένα κείμενο.

Έμεινε στον Ατρόμητο ο Ουάρντα λόγω της... ΑΕΚ!
livaja warda pelkas

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΠΕΡΝΑΕΙ... ΤΕΣΤ

-- Ξεκινάμε με Sportday και τον " Τρελό του Χωριού ". Το ματς της ΑΕΚ με την Ξάνθη την Κυριακή είναι ένα καλό τεστ για τον Ζίβκοβιτς. Τον Σέρβο τερματοφύλακα που έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.

Η Ένωση με τη φετινή της πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει συγκεντρώσει πολλά βλέμματα από μάνατζερ, οπότε το συγκεκριμένο ματς είναι μία καλή ευκαιρία για τον έμπειρο πορτιέρε να δείξει τις ικανότητες του. Περιμένουν μεγάλο ματς και σύλλογοι από την Ελλάδα που τον καλοβλέπουν.

-- Στον ΠΑΟΚ δεν απέρριψαν την πρόταση των Αμερικανών για τον Ουάρντα μόνο λόγω της συμμετοχής του στο Μουντιάλ. Το έκαναν γιατί στηρίζουν πολλά στον Αιγύπτιο ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο (26/2). Βλέπετε είναι ματς... τίτλου. Για τον ΠΑΟΚ.

ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

-- Πάμε και στην Livesport και τον " ΚΛΙΚΑδόρο ". Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του με τον Ερυθρό Αστέρα και ήδη φήμες από την Ελλάδα αναφέρουν πως έχει στα χέρια του πρόταση από "μεγάλο" σύλλογο.

Στην Σερβία κάνει... περίπατο και είναι 11 πόντους μπροστά από το δεύτερο, οπότε ήδη στο μυαλό του υπάρχει η επόμενη μέρα. Θα είναι στην Ελλάδα; Μπορεί... ειδικότερα αν υπάρξει αλλαγή σε πάγκο.

ΩΡΑ ΛΙΒΑΓΙΑ

-- Όπως διαβάζουμε στην Ώρα των Σπορ , στο ΟΑΚΑ και το ματς με την Ντιναμό Κιέβου βρέθηκε ο εκπρόσωπος του Μάρκο Λιβάγια, Βιτσέντσο Καβαλιέρε. Εκτός από τον πελάτη του, ο γνωστός μάνατζερ συζήτησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ το θέμα της παραμονής του Κροάτη επιθετικού στην Ελλάδα.

Μην ξεχνάμε πως η Ένωση πρέπει να καταβάλει 1.800.000€ στην Λας Πάλμας σε λίγους μήνες για να κρατήσει τον 24χρονο άσο και ίσως γίνει προσπάθεια να... ψαλιδιστεί το ποσό. Χρήματα πρέπει να δοθούν και για τον Σέρχιο Αραούχο.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΓΚΑΡΘΙΑ

-- Κλείνουμε με Γατα και " Ευαγγελιστή ". Ο Όσκαρ Γκαρθία τον Γενάρη είχε ζητήσει έναν στόπερ που θα μπορεί να κάνει παιχνίδι, έναν κόφτη και έναν επιθετικό στο στυλ του Οκάκα. Με λίγα λόγια είχε προειδοποιήσει για το τι έρχεται και αναφερόμαστε στην κούραση. Προφανώς δεν... εισακούστηκε.

-- Η Μπεσίκτας συνεχίζει να έχει στο... μάτι τον Δημήτρη Πέλκα. Με μία διαφορά. Τα 5.000.000€ που κοστολογούσαν τον παίκτη πριν λίγους μήνες, πλέον φαίνονται λίγα. Οι Τούρκοι πρέπει να ανέβουν πολύ αν θέλουν να πάρουν τον 25χρονο άσο από τον ΠΑΟΚ.

Άσε που ο Ιβάν Σαββίδης δεν σκέφτεται καν να τον πουλήσει τώρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK