Τα νέα δεδομένα για Βέλλιο, Μιραλάς και ο χωρισμός Μολέδο

Τι πιθανότητες έδιναν σε Αγγλία και Πειραιά για να έρθει ο Απόστολος Βέλλιος στον Ολυμπιακό, ποιες οι απαιτήσεις του Κέβιν Μιραλάς ειδικά για τους "ερυθρόλευκους", γιατί χώρισε ο Μολέδο, που βρίσκεται ο Πουλίδο, πως "έγραψε" σε στοιχηματζή ο Σορεντίνο και η τουρκική πριονοκορδέλα σε Εμενίκε ; Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Τα νέα δεδομένα για Βέλλιο, Μιραλάς και ο χωρισμός Μολέδο

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση!

Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΡΕΝΤΙΝΟ

Ο 39χρονος Στέφανο Σορεντίνο ήταν ο MVP της λευκής ισοπαλίας που πήρε η Κιέβο Βερόνα κόντρα στη Ρόμα στην προηγούμενη αγωνιστική της Serie A. Ο Ιταλός πορτιέρε με τις αποκρούσεις του έστειλε κόσμο και κοσμάκι στον κουβά, καθώς όλοι πόνταραν υπέρ των "Ρωμαίων" στα στοιχήματα και ειδικά στο Live.

Όπως διαβάζουμε όμως στη στήλη "Ψίθυροι" του "ΕΘΝΟΣΠΟΡ", ο πρώην κίπερ της ΑΕΚ προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση. Κάλεσε στο επόμενο παιχνίδι της Κιέβο έναν... παραπονεμένο φίλαθλο που σχολίαζε διαδικτυακά πως έχασε χρήματα λόγω των αποκρούσεών του, ενώ του έκανε δώρο και τα γάντια που φορούσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την υπογραφή του!

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΤΑ... 90% Ο ΒΕΛΛΙΟΣ;

Σύμφωνα με τη στήλη του "Ευαγγελιστή" στη "ΓΑΤΑ", ο Απόστολος Βέλλιος είναι εξαιρετικά πιθανό πλέον να πιάσει... λιμάνι και να έρθει στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο. Ο Έλληνας φορ βρίσκεται μόνιμα εκτός πλάνων του προπονητή του στην Νότιγχαμ Φόρεστ και η στήλη ψάχτηκε και έμαθε πως υπάρχουν 90% πιθανότητες να επιστρέψει ο διεθνής φορ στους "ερυθρόλευκους" και μόλις 10% να μη γίνει τελικά αυτό. Πάντως η απάντηση που πήρε από την Πλατεία Αλεξάνδρας όταν προσπάθησε να τσεκάρει την πληροφορία... ήταν "δεν ισχύει κάτι τέτοιο". Για να δούμε.

Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΟΛΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα "Πράσινη" και στη στήλη "Sports Radar" φαίνεται πως ο Ροδρίγο Μολέδο χώρισε με την μέχρι πρότινος σύντροφό του, Καλίνκα Κέτζερ, η οποία... ομόρφαινε τη Λεωφόρο κάθε φορά που επισκεπτόταν το γήπεδο του ΠΑΟ.

Το 2016 ήρθε μαζί με τον Βραζιλιάνο στην Ελλάδα, ωστόσο δεν είχε εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας. Είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στη Βραζιλία κι έτσι ήταν συνεχώς στο αεροπλάνο, κάτι που έφερε ρήγματα στη σχέση τους. Η απόσταση ήταν αυτή που τους έκανε να χωρίσουν σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ έσβησαν και τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Μένει να δούμε αν αυτός ο χωρισμός επηρεάσει το επαγγελματικό μέλλον του, όσον αφορά στην επόμενη ομάδα της καριέρας του. Κι αυτό αφού πλέον εκλείπει ο λόγος που τον πίεζε να γυρίσει στη Βραζιλία...

ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ

Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε για τις εξωτικές διακοπές στις Μπαχάμες του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο με την εκλεκτή της καρδιάς του Ιλεάνα Σάλας.

Οι δυο τους πότε χωρίζουν, πότε τα ξαναβρίσκουν, αλλά φαίνεται πως αυτή τη στιγμή διανύουν την καλύτερη περίοδο του αμόρε τους αφού είναι μέσα στα... μέλια.

Τα νέα δεδομένα για Βέλλιο, Μιραλάς και ο χωρισμός Μολέδο

ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΕΜΕΝΙΚΕ

Στον Ολυμπιακό από ο τι φαίνεται ψάχνουν ομάδα να.... ξεφορτωθούν τον Εμανουέλ Εμενίκε, καθώς ο Νιγηριανός φορ δεν έχει πείσει τους ανθρώπους του συλλόγου. Και είναι ένας παίκτης για τον οποίο οι "ερυθρόλευκοι" έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη το καλοκαίρι.

Σύμφωνα μάλιστα με τη στήλη "Κλικαδόρος" της "LiveSport", ο Εμενίκε φαίνεται πως έχει ζητήσει και πάρει μπροστά όλα τα χρήματα του φετινού συμβολαίου του, γι' αυτό και είναι χαλαρός τώρα. Ποια είναι η ετήσια αμοιβή του; Κοντά στα 2.000.000 ευρώ.

Στις περισσότερες εφημερίδες πάντως φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Τούρκου μεγαλοατζέντη, Αχμέτ Μπουλούτ, ο οποίος περνάει... πριονοκορδέλα τον Εμενίκε. " Αυτοί οι παίκτες κάνουν κακό στο τουρκικό ποδόσφαιρο. Κοστίζουν πολλά εκατομμύρια και δεν προσφέρουν τίποτα. Κρίμα... Υπάρχουν πολλά παράπονα και στον Ολυμπιακό για τον Εμενίκε..."!

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΙΡΑΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Σε ρυθμούς... Κέβιν Μιραλάς κινούνται τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος απολετελεί το νούμερο ένα στόχο των "ερυθρόλευκων", ενώ και ο ίδιος επιθυμεί την επιστροφή του στο λιμάνι. Είναι διατεθειμένος μάλιστα όπως γράφεται τόσες μέρες να ρίξει αρκετό νερό στο κρασί του για να επιστρέψει στο λιμάνι.

Σύμφωνα με τη LiveSport, ο Μιραλάς, ο οποίος αμείβεται με περίπου 3.000.000 ευρώ από την Έβερτον, έχει ενημερώσει στους "ερυθρόλευκους" πως δέχεται να έρθει και με τα μισά χρήματα, δηλαδή με 1.500.000 ευρώ. Βέβαια στο "παιχνίδι" φαίνεται πως (ξανα)μπαίνει και η Γουέστ Χαμ, οπότε μένει να δούμε αν το ενδιαφέρον των "σφυριών" μπορεί όντως να... περιπλέξει την κατάσταση και να αλλάξει την επιθυμία του Βέλγου που ψηφίζει σταθερά μέχρι τώρα... Ελλάδα και Ολυμπιακό

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK