Με Κωστόπουλο ο Μπολτ!

Ο Τζαμαϊκανός υπεραθλητής βρέθηκε στο... κυκλαδίτικο ιερό βράχο του λάιφ σταιλ για να ξεσαλώσει με ποτά και ξενύχτια και τον... έδωσε μέσω ανάρτησης του στο Instagram ο Πέτρος Κωστόπουλος. Δείτε τι πόσταρε στη φωτο έκπληξη.

Με Κωστόπουλο ο Μπολτ!

Όποιος διάσημος και λάτρης του λάιφ σταιλ...σέβεται τον εαυτό του δεν γίνεται να μην περάσει για ένα...τάμα απο τον "ιερό βράχο" της Μυκόνου. Εξαίρεση φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο Γιουσείν Μπόλτ που φημίζεται και για τις εξωαγωνιστικές επιδόσεις του σε...ξενύχτια, ποτά, τσιγάρα και γυναίκες.

Μετά ,λοιπόν, το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου, το τελευταίο στην καριέρα του, ο Τζαμαϊκανός υπεραθλητής βρέθηκε για ριλάξ στο πιο γνωστό παγκοσμίως... νησί των ανέμων. Όπως αντιλαμβλάνεστε δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητος ενώ έδειξε να διασκεδάζει την αναγνωρισιμότητά και την αποθέωση που τυγχάνει στη Μύκονο, υπογράφοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες.

Μια από αυτές την έβγαλε ο ...Μυκονιάτης Πέτρος Κωστόπουλος και την ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μαζί με τον γιο του και...λεζάντα:

“Μάξ και Γιουσειν Μπόλτ!!Something to remember!! Κατουρήθηκαμε!!”

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως ο Κωστόπουλος τζούνιορ είναι φτυστός η μαμά του Τζένη Μπαλατσινού...

Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK