Ο εξώστης του Master Chef θύμισε... ελληνική κερκίδα

Μπινελίκια (όχι μεζεδοπωλείου) και παρ' ολίγον ξύλο μεταξύ... ομοϊδεατών στο πλατό του τηλεριάλιτι μαγειρικής που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο εξώστης του Master Chef θύμισε... ελληνική κερκίδα

Όποιος έχει πάει, όχι μια και δυο φορές στο γήπεδο, θα έχει σίγουρα πέσει πάνω σε κάποιον καβγά οπαδών της ίδιας ομάδας. Για τη θέση ("να ερχόσουν νωρίτερα"), για τη θέα προς τον αγωνιστικό χώρο ("κάτσε κάτω, ρε") ή την κριτική σ' έναν προπονητή ή έναν ποδοσφαιριστή ("μπες και παίξει εσύ").

Σύνηθες φαινόμενο ελληνικής γηπεδικής κουλτούρας, το οποίο μεταφέρθηκε στο τηλεοπτικό πλατό του Master Chef του Star Channel.

Δύο διαγωνιζόμενοι (Χρήστος Γλωσσίδης - Δημήτρης Τσίκιλης) που (υπο)στήριζαν τον ίδιο παίκτη (Γιώργο Φασιλή) στη διαδικασία ασυλίας έφτασαν στο σημείο να βρίζονται μετά από αντιπαράθεση για τον τρόπο που βοηθούσαν από τον εξώστη.

Η μία βρισιά διαδεχόταν την άλλη και λίγο έλειψε οι δυο "φίλοι" να έρθουν στα χέρια. Ευτυχώς ο τρίτος της παρέας (Σάββας Ληχανίδης) λειτούργησε πυροσβεστικά μπαίνοντας στη μέση για τους ηρεμήσει.

Φιλικό καβγαδάκι υποστήριξαν αμφότεροι μετά. Αυτό που ξέρουμε είναι πως μόνο για τα κόμματα δεν χαλάνε οι φιλίες... Όχι για μια συνταγή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK