O ΠΑΟΚτσής Μήτσος σχολίασε την εισβολή Σαββίδη και το ρολό του Γκαρθία

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στην τηλεοπτική καθημερινότητα με τους "Δέκα Μικρούς Μήτσους" επανέφερε στις οθόνες μας και την παρέα των δύο οπαδών του ΠΑΟΚ. Το σκετς για τα γεγονότα στην Τούμπα, την εισβολή Σαββίδη και το ρόλο του Γκαρθία ήταν αν μην τι άλλο απολαυστικό.

O ΠΑΟΚτσής Μήτσος σχολίασε την εισβολή Σαββίδη και το ρολό του Γκαρθία

Οι "Δέκα Μικροί Μήτσοι", η τηλεοπτική σειρά που άφησε το ανεξίτηλο σημάδι της στα τηλεοπτικά δρώμενα της Ελλάδας των 90s, μπήκαν ξανά στη ζωή μας!

Ο ΑΝΤ1 και ο Λάκης Λαζόπουλος συμφώνησαν στην αναβίωση της επιτυχημένης σειράς με τους καθημερινούς και μη χαρακτήρες, οι οποίοι μέσα από τις χιουμοριστικές και βιοτριολικές ατάκες τους έγιναν η αντανάκλαση μιας αλλοτινής, ελληνικής, πραγματικότητας.

Μεταξύ αυτών και οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ (Λαζόπουλος, Σταρόβας), που αραχτοί στο μπαλκόνι του διαμερίσματος πίνουν "φραπεδιά" και σχολιάζουν καυστικά την αθλητική επικαιρότητα.

Κυρίως δε τα συμβάντα στην Τούμπα που άρχισαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (τραυματισμός Γκαρθία από το ρολό, σκούτερ) και συνεχίστηκαν σ' αυτό με την ΑΕΚ (γκολ Βαρέλα, οφσάιντ Κομίνη, εισβολή του οπλοφόρου Ιβάν).

Το σκετς από το 42'30'' ως το 44'47''

News 24/7

24MEDIA NETWORK