Οι Άγγλοι "στέλνουν" Μάρκο Σίλβα στη Ρεάλ

Τι κι αν τα φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ είναι άλλα, μετά τη παραίτηση του Ζιντάν; Οι Άγγλοι οπαδοί προβλέπουν Μάρκο Σίλβα στη "Βασίλισσα", αφού βέβαια ο Πορτογάλος κάνει μία "μικρή" στάση στην Έβερτον.

Watford manager Marco Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Watford manager Marco Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP IMAGE

Οι οπαδοί της Γουότφορντ δεν ξεχνάνε τον πρώην προπονητή τους, Μάρκο Σίλβα. Και κυρίως, δεν ξεχνάνε τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τα πήγαινε καλά με το αγγλικό κλαμπ, μέχρι που ξεκίνησε το "μπάσιμο" της Έβερτον προς εκείνον, κάτι που όπως αναφέρουν οι κακές γλώσσες του πήρε τα... μυαλά, κάνοντας τον να θέλει να φύγει πως και πως.

Τελικά, ο 40χρονος κόουτς απολύθηκε. Το deal όμως με τα "ζαχαρωτά" πραγματοποιήθηκε λίγους μήνες αργότερα με τον Σίλβα να αναλαμβάνει την Έβερτον. Κάποιοι οπαδοί της Γουότφορντ, πάντως, τον στέλνουν στη... Ρεάλ Μαδρίτης και καλούν την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να προσέχει.

Ο πάγκος των "μερένγκες" έμεινε... ορφανός μετά τη παραίτηση του Ζινεντίν Ζιντάν και οι "προδωμένοι" φίλοι της Γουότφορντ θεωρούν πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, κάπως έτσι το 'χει το "κόλπο" στο μυαλό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ TWEETS:

News 24/7

24MEDIA NETWORK