Ποιος πορνοστάρ; Συγγραφέας είναι ο Πέναντ!

Λάβρος κατά όσων έμπλεξαν το όνομά του με τη βιομηχανία του πορνό παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο Τζερμέιν Πέναντ. Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ ξέσπασε μιλώντας στη "Mirror", ενώ διαφήμισε και το βιβλίο του.

Ποιος πορνοστάρ; Συγγραφέας είναι ο Πέναντ!

" Δεν είμαι πορνοστάρ, είμαι πατέρας σ' έναν ευτυχισμένο γάμο " είπε ο Τζερμέιν Πέναντ αρκετές ώρες αφότου το ίντερνετ πήρε... φωτιά με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συμμετέχει σε live σεξ βίντεο με τη σύζυγό του έναντι πληρωμής (επτά ευρώ το λεπτό).

Ο πρώην παίκτης των Λίβερπουλ και Άρσεναλ ξεκαθάρισε πως ουδεμία σχέση έχει με όσα γράφονται, πως πρόκειται για ανθρώπους κακόβουλους που "χτυπάνε" με αυτά που διαρρέουν εναντίον την οικογένειάς του.

Μάλιστα, τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να κυνηγήσει νομικά τους εμπλεκόμενους στην ιστορία...

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι είναι αφιερωμένος -πέρα από την οικογένειά του- στο βιβλίο που γράφει αυτή την περίοδο και θα αφορά τη ζωή του και τις δυσκολίες που πέρασε! Πάντως, εν μέσω σκανδάλου, ο Πέναντ δεν έχασε την ευκαιρία να διαφημίσει τη νέα του προσπάθεια στη συγγραφή, διαψεύδοντας και τα περί... πονηρών δουλειών με τη γυναίκα της ζωής του.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

News 24/7

24MEDIA NETWORK