Το Survivor πάει στον... Giannis

Οι Διάσημοι αναδείχθηκαν νικητές στη μονομαχία με την ομάδα των Μαχητών, και κέρδισαν ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα που έχει δοθεί ποτέ στο Survivor! Ποιο είναι αυτό; Να παρακολουθήσουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μπακς - Σέλτικς για τα playoffs του NBA. (VIDEOS)

Το Survivor πάει στον... Giannis
AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Η ομάδα των Διάσημων, ήταν περισσότερο εύστοχη, σε σύγκριση με την αντίστοιχη των Μαχητών, στο αγώνισμα με τις βολές και κέρδισε ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα που έχει δοθεί ποτέ στο Survivor!

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Σάκης Τανιμανίδης, η κόκκινη ομάδα θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ για να παρακολουθήσει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα με τους Μπόστον Σέλτικς για τα playoffs του NBA.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Διάσημοι "πέταξαν" από την χαρά τους, σε αντίθεση με τους Μαχητές όπου η απογοήτευση ήταν "ζωγραφισμένη" στα πρόσωπά τους.

Όσον αφορά το καθιερωμένο συμβούλιο αποχώρησης, η... μπίλια έκατσε στην Φελίσια Τσαλαπάτη η οποία συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και αποχαιρέτησε το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK