Ο Πέσιτς μόνο τη γυναίκα του δεν αλλάζει...

Κεφάτος που επέστρεψε στους πάγκους ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο λόγος του κατά την παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα ήταν γεμάτος ατάκες.

Ο Πέσιτς μόνο τη γυναίκα του δεν αλλάζει...

Τον Σβέτισλαβ Πέσιτς η Μπαρτσελόνα τον έβγαλε από τη ναφθαλίνη μετά από 19 μήνες. Τον Ιούλιο του 2016 ο Σέρβος κόουτς, στα 68 του πλέον, είχε αποφασίσει ν' αποσυρθεί και ν' ασχοληθεί με άλλα πράγματα στην καθημερινότητά του.

Όπως τα παγοπέδιλα και οι καταβάσεις των βουνών. " Στην Αυστρία ήμουν κι έκανα σκι, όταν μου τηλεφώνησαν. Εδώ, αναγκαστικά, δεν θα κάνω", αποκρίθηκε ο Πέσιτς ερωτηθείς για τις συζητήσεις με τους "μπλαουγκράνα", εκφράζοντας την έκπληξή του για την κλήση που δέχθηκε προκειμένου ν' αναλάβει τα ηνία.

Δεν έκρυψε βέβαια τον ενθουσιασμό του για την πρόκληση που έχει μπροστά, ανεξαρτήτως των δυσκολιών που έχει ν' αντιμετωπίσει.

" Θα χρειαζόμουν χρόνο, αλλά δεν υπάρχει. Θα εκμεταλλευτούμε τις τακτικές του Σίτο βελτιώνοντας κάποιες ατομικές λεπτομέρειες. Δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα χωρίς άμυνα, αλλά δεν χρειάζεται να το λέμε δια μικροφώνου. Αν όλα είχαν πάει καλά, ο Πέσιτς δεν θα ήταν εδώ".

Επειδή πάντως ο Σέρβος θεωρείται παρωχημένος προπονητικά, ο ίδιος έδωσε την απάντησή του. "Μόνο τη γυναίκα μου, με την οποία είμαστε μαζί 40 χρόνια, δεν αλλάζω. Φιλοσοφία όμως αλλάζω, γιατί αλλάζει το μπάσκετ και οι κανονισμοί. Οφείλεις να προσαρμόζεσαι", τόνισε ο Πέσιτς και άδικο δεν του δίνουμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK